Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
selamlar aranıza yeni katıldım buda benim bebeğim dvd li koltuk başları günceli

selamlar aranıza yeni katıldım buda benim bebeğim dvd li koltuk başları günceli

Başlatan KrsTNcK, 06 Haziran 2011, 11:47:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KrsTNcK

Merhaba arkadaşlar buda benim aracım 2004 golf 4 pacific umarım beğenirsiniz.Araç biraz kirli kusura bakmayın malum yağmurlar bi rahat bırakmıyo. :) Bir maşallahı çok görmeyin.İyi forumlar :) :melek:

BLaCk_VWoLf

Maşallah Allah kaza vermesin güle güle kullanın  :tamamdir

KrsTNcK

Çok sağolun değerli yorumlarınız için arkaşlar cümlemize inşallah.  ;)

golfüçyüs

güzel golf güle güle kullanırsınız inşallah :) o direksiyonun sağ tarafındaki düğmeli alet nedir ne işe yarar acaba ?

KrsTNcK

Sağolun cümlemiz inşallah.Pionner teybimin direksiyon kumandası çok kolaylık sağlıyo sağolsun :)

golfüçyüs

Alıntı yapılan: KrsTNcK - 06 Haziran 2011, 13:32:03
Sağolun cümlemiz inşallah.Pionner teybimin direksiyon kumandası çok kolaylık sağlıyo sağolsun :)

güzelmiş bende teybin kumandasını direksiyona yapıştırıp fonksiyonel highline direksiyonumu yapsam :D

KrsTNcK

Hahaha vallahi çok güldüm ama yakışır yani siz yinede denemeyin boşverin :D

KrsTNcK

Amin Hocam Cümlemizin Aynı Şekilde Kaza Bela Bizden Uzak Olsun Çok Zor Birşey.

Yükselgfb

Aracın çok güzel güle güle kullanın  :tamamdir
Angeller gece görüş sorunu yaratıyor mu?bir de kaloriferlerin,cam açma kapama ve klima gibi yerlerin etrafındaki gri çerçeveleri sen mi yaptın güzel gözüküyor?

KrsTNcK

Ewt ben yaptım ve kapı kolları küllük beyin kapağını 3m karbonla kapladım.teşekkür ederim farklı bi görüntü yaptı canlı daha tatlı duruyor..Angeller ewt gece görüş problemi yarattı önümü göremiyorum mercekleri değiştircem ankarada bunu yapabilecek birini arıyorum ama bulamadım :(