yeni nesil sticker

Başlatan cavanozz, 28 Mayıs 2011, 19:05:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cavanozz

arkadaşlar şu sıralar karbon kaplamadan sonra yeni bir sticker şekli türedi.. şahsi fikrim tarz bir çalışma, aracı farklı göstermekte başarıl..ı  aramızda yapan yada yaptırmayı düşünen varmı?  düşünceleriniz nedir  8)

http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/73374-havaii-sortu-ve-gazete-stili-kaplamalar-geldi.html
yeni yine yeniden..!! 8)

panik

:-[ :-[ yok bre aga, bence german spec için uygun eğil gibi...

suskun

japona yakışıyo diye düşünüyorum  ???
H.G WORKS

rene

sadece vosvos a yakışmış gerisi berbat...burdada bi arabanın aynasında gördüm açıkçası çok kelek olmuş  :p

STAK67

hellaflush olayı işte aslında baskıdaki yazıları büyütünce sanki iyi olmuş gibi  :-*

GolfMk1Cabrio

GEREK YOK GERMAN SPEC DEVAM  :halazn:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

danniel

bencede vosvos harıcı hos olmamıs.burada da cok gordum ama daha cok motorsıkletlerde onlara daha cok yakısıyo.
07 VW

golfüçyüs

fena değil aslında, güzel bi desen ve belli bi konsept oluşturarak yapılacak farklı modifiyelerle güzel olur bence :)

htmetin

Beykozdan bir arkadaş vardı mk3'ü olan hatta hatırlarsanız arabanın önünü ventoya çevirmişti geçen sahibinden.com'da gördüm sol ön çamurluğa bunlardan yaptırmış.. Şahsi fikrim en güzel bizim arabalara yakışıyor belki ama ben hayatta yaptırmam...
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ilker mk2

hellaflush furyası cok yakında bizim araçtada olucak cooming soon :D

suskun

gazete kağıdını ıslatıyım yapıştırıyım denemiş olurum  :D :D :D :D
ben sevmedim ankarada şahinlerde falan var  ;D
H.G WORKS

cavanozz

Alıntı yapılan: suskun81 - 29 Mayıs 2011, 14:03:39
gazete kağıdını ıslatıyım yapıştırıyım denemiş olurum  :D :D :D :D
ben sevmedim ankarada şahinlerde falan var  ;D
zaten bu tofaşçılar yüzünden insanın içinden hiç birşey yapmak gelmiyor..   >:(
yeni yine yeniden..!! 8)

MeTHea35

japoncular çok yapıyor izmirde.sonra Peco takipte ama daha tofaşta denk gelmedim  :D