İstanbul'lu arkadaşlardan destek...

Başlatan freegane, 26 Mayıs 2011, 17:35:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

ganı yanlısım yoksa polo harıc hepsı bızım sıtenın arabaları :D

freegane

yeşil Golf 3 kimin? 287k kilometre ve 20 yaşa güvenip almaya gidemedim  ::)

nizam

gri olan mk2 benim evimin aşagısında :)

beyaz olan siteden

mk3 yeşil geçen seneden beri ilanı var ama siteye üye değil gecen seneki fiyatı 9500 tl idi hala favorilerimde duruyor
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

alpers3

Alıntı yapılan: freegane - 26 Mayıs 2011, 17:44:50
yeşil Golf 3 kimin? 287k kilometre ve 20 yaşa güvenip almaya gidemedim  ::)

ısmını yada nıkını bılmıorumda var bırınde bu renk bı mk3 4 kapılısını ankarada gordum oda uyede bunuda gordum sankı

freegane

şu yeşilin durumu hakkında bilgi alaabilirsem asıl niyetim ona,gidip alıp gelicem. Bu arada Nizam benimde yaklaşık 1 yıldır favorilerimde. 9500-8750-9250 ve şimdi tekrar 8750 yaptı fiyatı.eğer onu ele geçirebilirsem yeniden doğacak :D

nizam

Alıntı yapılan: freegane - 26 Mayıs 2011, 17:53:39
şu yeşilin durumu hakkında bilgi alaabilirsem asıl niyetim ona,gidip alıp gelicem. Bu arada Nizam benimde yaklaşık 1 yıldır favorilerimde. 9500-8750-9250 ve şimdi tekrar 8750 yaptı fiyatı.eğer onu ele geçirebilirsem yeniden doğacak :D

bence değer gani arabada galiba boya sorunu var ondan ölücüler geliyor basına  gümrükten gelmiş yorulmamıstır motor sııfır nerdeyse ayar tutmadıysa ondan uygun fiyatı

Yunus EMRE

nizam

bu arada mk3 silivride istanbulda sayılmaz :D

Yunus EMRE

freegane

araba büyükçekmecedeymiş,araba kaskoluymuş,servis bakımlıymış. kompütestten çıkan motor değerleri  iyi,motor saat gibi dedi. aracın sahibi devlet memuru seside oldukça inandırıcıydı. sanırım anlaştık yarın sabah İstanbul'dayım  ;D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: freegane - 26 Mayıs 2011, 18:09:55
araba büyükçekmecedeymiş,araba kaskoluymuş,servis bakımlıymış. kompütestten çıkan motor değerleri  iyi,motor saat gibi dedi. aracın sahibi devlet memuru seside oldukça inandırıcıydı. sanırım anlaştık yarın sabah İstanbul'dayım  ;D
Hadi Hayırlı olsun  :)
ADK

freegane

para bankada kaldığı için benim işlem yarın için iptal oldu  :-[ artık pazartesi gününe kadar başka bir araba çıkmazsa karşıma pazar gecesi giderim. bu arada Büyükçekmece'ye yakın olan arkadaşlar varsa hafta sonu araca benim için bi bakabilirlerse sevinirim.

MeTHea35