Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Volkswagenler İstanbul Park'ta

Volkswagenler İstanbul Park'ta

Başlatan musa, 24 Mayıs 2011, 15:20:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

musa

Bilgi   
Volkswagenler İstanbul Park'ta!
İstanbul Park'taki unutulmaz sürüş deneyimi 31 Mayıs'ta başlıyor. Siz de kendi Volkswagen'inizle 31 Mayıs, 1 - 28 - 29 ve 30 Haziran'da bu pistte iz bırakmak istiyorsanız kaydınızı hemen yaptırın.
Kayıt için: Desteklenmeyen Tarayıcı | Facebook

31 mayısa randevu aldım yetiştirmem lazım ;) ;)

ReDDeviL

Ben geçen sene katildim sertifika falan ve vw nin sitesinde guzel resim
Paylasiyorlar sizi cektikten sonra , gayet guzel bir organizasyon istanbul park pistini merak edenler bu ucretsiz olayi bence kacirmasin pisman olmasin , ben o piste cok gittim o yuzden bu sene dusunmuyorum ama
Forumda birlikce gitme olursa gelirim :tamamdir
ADK

GTdI_59

ücretler nasıl peki arkadaşlar ??    :) araçlarla giriş ve gazlamakta ücretsiz mi ?????    bilenlerin bilgilerine şimdiden teşekkür ederim!!  :)

ReDDeviL

Gecen sene golf R vardi onu pistte kullanmak ucretliydi kendi aracinla cikmak ucretsiz ;)
ADK

GTdI_59

Süperr !! 1.9 TDI 131 Hp Golf'le  Tekirdağ'dan kalkıp gitmeye değer mi acaba! :melek: sadece 1 Tur mu izin veriyorlar acaba?  şimdi başvuru yaptık diyelim daha sonra gidemezsek 1 sıkıntı olmaz sanırım !  ???

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GTdI_59 - 24 Mayıs 2011, 20:42:34
Süperr !! 1.9 TDI 131 Hp Golf'le  Tekirdağ'dan kalkıp gitmeye değer mi acaba! :melek: sadece 1 Tur mu izin veriyorlar acaba?  şimdi başvuru yaptık diyelim daha sonra gidemezsek 1 sıkıntı olmaz sanırım !  ???
eger pistte merakiniz varsa tekirdagdan gelmeniz icim
Deger hatirladigim kadariyla 2-3 tur atiliyo pistye
Ondan öncede farkli aktrasyonlar var kuka larla falan , prof resim cekiyolar + katilim icin sertfika veriyorlar guzel organizasyon tabi bizim arabalarla pistte verim almak mumkum degil ama o piste aracinizla cikmak da bence buyuk farklilik ve his ;)
ADK

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

htmetin

katılım sona ermiştir diyo yaaa
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

GTdI_59

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 24 Mayıs 2011, 21:35:08
eger pistte merakiniz varsa tekirdagdan gelmeniz icim
Deger hatirladigim kadariyla 2-3 tur atiliyo pistye
Ondan öncede farkli aktrasyonlar var kuka larla falan , prof resim cekiyolar + katilim icin sertfika veriyorlar guzel organizasyon tabi bizim arabalarla pistte verim almak mumkum degil ama o piste aracinizla cikmak da bence buyuk farklilik ve his ;)

;)  teşekkürler