Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 55

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VosWoscu06

Bugün eskişehir yolunda seyit abinin e34ü gördüm yeni jantlarıyla çok iyiydi maşallah..

cnr_mk1

bugün trafikte yeşil Golf Mk2 gördüm plakası 34 ARY 25 di sanırım.  :) bağlarbaşından üsküdara süzülüyordu...

cnr_mk1

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 26 Aralık 2012, 20:19:21
dün gece avcılarda kırmızı 34 y... plakalı mk2 yi gördüm. iyi yani
ya bu adam nekadar geziyo böyle  :) benim eski araç, macunlanmıstı en son boyanmısmıydı dün gördüğünüzde

golfüçyüs

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 26 Aralık 2012, 23:33:58
ya bu adam nekadar geziyo böyle  :) benim eski araç, macunlanmıstı en son boyanmısmıydı dün gördüğünüzde

valla sürekli görüyorum :) arkasından gördüm sadece macun yoktu

golfmk1furkan

Bugün okul çıkışında minübüs bekliyordum bi türlü gelmedi sonra karşıdan kırmızı 06 LE plakalı bir jetta 2 göründü Performance VW stickerı vardı Dizel motor  :o Otostop çektim tam önümde durdu ışıklarda bana baktı siyah cam filmi çekmişti sonra da yeşil yandı ve kalkıp gitti  :( Tanışmak isterdim bu arada Kurtköy-Güllübağlar tarafında gördüm tanıyan var mı  :D

west_55

welovetoride

Alıntı yapılan: golfmk1furkan - 28 Aralık 2012, 20:56:33
Bugün okul çıkışında minübüs bekliyordum bi türlü gelmedi sonra karşıdan kırmızı 06 LE plakalı bir jetta 2 göründü Performance VW stickerı vardı Dizel motor  :o Otostop çektim tam önümde durdu ışıklarda bana baktı siyah cam filmi çekmişti sonra da yeşil yandı ve kalkıp gitti  :( Tanışmak isterdim bu arada Kurtköy-Güllübağlar tarafında gördüm tanıyan var mı  :D
Bende kurtköydeyim ama görmedim hiç :/
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

welovetoride

Denk geliriz illaki bi gün, Bi hareketle falan kendini göster bana dururum ben :D

welovetoride

golfmk1furkan

Alıntı yapılan: murJixx - 30 Aralık 2012, 23:16:39
Denk geliriz illaki bi gün, Bi hareketle falan kendini göster bana dururum ben :D

muayene istasyonunun orada görürsem yaparım  :D :D

htmetin

01/01/2013 salı günü nizam'mï gõrdüm. Gerçi önce o beni gördü ;D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline