Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

efecelebi

Alıntı yapılan: kuzeyank - 08 Ekim 2011, 23:12:30
Konyada geziniyorum beni goren yok. :-[

Özel mesaj attım sende onu görmüyosun abi :D

Dün İvedik Organizede 34 plaka kiremit rengi bir mkIII gördüm, adres sordu maalesef yardımcı olamadım :(
Follow me Home Uğurlama - Karşılama Işığı Modülü için Lütfen Aşağıdaki Linke tıklayın.

http://www.vwtr.net/forum/satilik/follow-me-home-ugurlama-isigi-modulu-isik-sensorlu-t21265.0.html

arda_86xxx

merhaba serhat arkadaşım güzel dileklerin için çok teşşekür ederim aynen küçükçekmeceden beylikdüzü yakupluya doğru gidiyordum :)  için gitmesin snaada nasip olsun dilerim :)
Alıntı yapılan: golfüçyüs - 07 Ekim 2011, 11:56:16
dün akşam 10 civarı e-5te bursadan gökhanın arkadaşındaki beyaz mk1 cabrio yu gördüm. mükemmel görünüyodu. yenibosnadan küçükçekmeceye kadar metrobüsle beraber gitti. küçükçekmecede gözden kayboldu. sağdan tın tın süzülüyodu içim gitti yemin ediyorum :D

kuzeyank

Saat 22:15 gibi Türközünden Akdereye giderken beyaz mk2 golf gördüm selamlaştık.Kimdi bilmiyorum  :D
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

cnr_mk1

bugün çengelköyde beyaz mk2 gördüm 34 DJ 53... bbs li.forumdan bi abimizindi ama kimindi hatırlayamadım.sanırım en son satılmıştı yeni sahibide forumda mı bilemiyorum.

golfüçyüs

Alıntı yapılan: arda_86xxx - 09 Ekim 2011, 19:26:45
merhaba serhat arkadaşım güzel dileklerin için çok teşşekür ederim aynen küçükçekmeceden beylikdüzü yakupluya doğru gidiyordum :)  için gitmesin snaada nasip olsun dilerim :)

sağol kardeşim inş :)

aykuttuncer

sitedeki beyaz audiyi plakası dnh ydı heralde hatırlayamadm çuf çuf gıdıyordu incesuda :)

white quattro

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 16 Ekim 2011, 02:19:03
sitedeki beyaz audiyi plakası dnh ydı heralde hatırlayamadm çuf çuf gıdıyordu incesuda :)

evet araba kirliydi ona rağmen plakayı okuyabilmişsin helal olsun :D
durdursaydınya  laflardık biraz :halazn:  :halazn:  :halazn:

benim eski evde oradaydıı şimdi etlik tarafındayım
quattro

dj_burak

şimdiye kadar hiç vwtr.net stickerli araba görmedim trafikte benimkinden başka :(

ALPER.

Alıntı yapılan: dj_burak - 16 Ekim 2011, 13:04:27
şimdiye kadar hiç vwtr.net stickerli araba görmedim trafikte benimkinden başka :(

ben geçenlerde senin arabayı gördüm ama nerde gördüm hatırlamıyorum, bahçeli olması yüksek ihtimal

aykuttuncer

Alıntı yapılan: white quattro - 16 Ekim 2011, 11:22:39
evet araba kirliydi ona rağmen plakayı okuyabilmişsin helal olsun :D
durdursaydınya  laflardık biraz :halazn:  :halazn:  :halazn:

benim eski evde oradaydıı şimdi etlik tarafındayım
bende incesuda oturuyorum plakayı bılıyorum arabayı yanı daha dogrusu daha oncede goruyodum :) kaptırmıs gıdıodun kırmızı golfunude cok goruodum hızlıydın:) ilerde durdun zaten
Alıntı yapılan: dj_burak - 16 Ekim 2011, 13:04:27
bıgun gelıyımde gor burakcım:D

90khan

kırmızı mk2 golf ü yine gördüm vvg plakalı kamberi fena duruyor  :tavkiss:

dj_burak

Alıntı yapılan: boralp - 16 Ekim 2011, 13:19:01
ben geçenlerde senin arabayı gördüm ama nerde gördüm hatırlamıyorum, bahçeli olması yüksek ihtimal

keşke söyleseydin iki foto çekilirdik :) bide arabayı değiştirdin herhalde güle güle kullan ilk fırsatta buluşmada görmek isterim öncekinide beğenmiştim çünkü

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 16 Ekim 2011, 14:32:02
bende incesuda oturuyorum plakayı bılıyorum arabayı yanı daha dogrusu daha oncede goruyodum :) kaptırmıs gıdıodun kırmızı golfunude cok goruodum hızlıydın:) ilerde durdun zaten bıgun gelıyımde gor burakcım:D

gelde görelim :) o değilde senin isim soyisim yabancı gelmedi sen fatih ünide okudun mu ?

aykuttuncer

Alıntı yapılan: dj_burak - 17 Ekim 2011, 00:24:15
keşke söyleseydin iki foto çekilirdik :) bide arabayı değiştirdin herhalde güle güle kullan ilk fırsatta buluşmada görmek isterim öncekinide beğenmiştim çünkü

gelde görelim :) o değilde senin isim soyisim yabancı gelmedi sen fatih ünide okudun mu ?
evet o benim burakcım :)kotu dj