Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler. - Sayfa 13

Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler.

Başlatan ØSîRîS, 20 Mayıs 2011, 18:35:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ØSîRîS

Alıntı yapılan: gültekin77 - 01 Mart 2012, 20:16:49
Spoiler güzel olmuş maşaallah,hayırlı olsun. :tamamdir

eyvallah saolasın..tşk.ederim.bu arada gecen cuma  ışıklarda senin eski emektar 11 DD  ile karşılaştık...:)

gültekin77

Alıntı yapılan: ØSîRîS - 01 Mart 2012, 20:23:23
eyvallah saolasın..tşk.ederim.bu arada gecen cuma  ışıklarda senin eski emektar 11 DD  ile karşılaştık...:)

Plakayı değiştirmedi,
Ne güzel ,bir dahakine denk gelirsen bi resmini çekiver olmaz mı,özledim keratayı. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ØSîRîS

Alıntı yapılan: gültekin77 - 01 Mart 2012, 21:07:12
Plakayı değiştirmedi,
Ne güzel ,bir dahakine denk gelirsen bi resmini çekiver olmaz mı,özledim keratayı. :)

inşallah denk gelirsem çekerim resminide yan yana koyarda..:)

ØSîRîS

aynalarıda mat siyaha boyadım oldukça hoş oldu bence tabiki resimlerini eklicem en kısa zamanda...

ØSîRîS

arkadaki golf ve 1.6 yazılarınıda söktüm..ilk fırsatta basta cila boya korumda yaptıracağım inşallah..

bermuda24

yazın sıcağında iyi yapmışsın filmi çektirip hocam göze ve ön konsola  iyi yararı olur

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ØSîRîS

Alıntı yapılan: selcuk_aydin - 25 Ağustos 2012, 09:07:45
:)) 1 senedir jant bulamadın.

sorma ya :)  napayım şu ara istediğim tek jant BBS CH ama oda 18 hep..hala bakınıyorum sürekli jant :)