Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler. - Sayfa 12

Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler.

Başlatan ØSîRîS, 20 Mayıs 2011, 18:35:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VosWoscu06

Abi tamamdır işte bunlar CSL diyede geçiyo sürtmez sen kafanı yorma tam tadında olur bende bi ara bu janttan düşünüyodum bilmiyom yaa işte bi yaz gelsin de abi hayırlısı ama sürtmez yani.. :tamamdir :)

VosWoscu06

Abi sen konunun birinde yay takarsan konforu unut yazmışsında ben geri söktüm demişsin şimdiki yaylara yük binince sürtme oluyor mu ?

ALPER.

Alıntı yapılan: VosWoscu06 - 24 Şubat 2012, 22:38:08
Abi tamamdır işte bunlar CSL diyede geçiyo sürtmez sen kafanı yorma tam tadında olur bende bi ara bu janttan düşünüyodum bilmiyom yaa işte bi yaz gelsin de abi hayırlısı ama sürtmez yani.. :tamamdir :)

csl başka bir jant.resimdekiler ise rx-2

csl bmw e46 m3 csl modelinin jantlarıdır, o yüzden replikaları dahi 5x120 aralıgında çıkar, 5x100ünü bulmak biraz zordur

artı 17si yoktur, 18den aşağı bulunmaz

ØSîRîS

Alıntı yapılan: VosWoscu06 - 24 Şubat 2012, 22:55:27
Abi sen konunun birinde yay takarsan konforu unut yazmışsında ben geri söktüm demişsin şimdiki yaylara yük binince sürtme oluyor mu ?

yayları taktım ben sürtme olmuyordu ama konfor namına birşey kalmamıştı 20 gün felan anca kullanabildim..sonra koni spor amortisörde taktım araç öyle kendine geldi..

VosWoscu06

Alıntı yapılan: boralp - 24 Şubat 2012, 23:14:14
csl başka bir jant.resimdekiler ise rx-2

csl bmw e46 m3 csl modelinin jantlarıdır, o yüzden replikaları dahi 5x120 aralıgında çıkar, 5x100ünü bulmak biraz zordur

artı 17si yoktur, 18den aşağı bulunmaz
Abi bu jantlar CSL yede benziyoya biraz pardon ö. dilerim yanlış olmuşş ama yinede csl de yakışır... :sevgi:

VosWoscu06

Alıntı yapılan: ØSîRîS - 25 Şubat 2012, 07:32:10
yayları taktım ben sürtme olmuyordu ama konfor namına birşey kalmamıştı 20 gün felan anca kullanabildim..sonra koni spor amortisörde taktım araç öyle kendine geldi..
Abi şu an sürtme oluyor mu?..

VosWoscu06

white quattro

quattro

ismailtunca81

merhab birader  arabana yaptığın bir kaç işlem dışında  aynı işlemleri  bende yaptım
aldığım haliyle şimdiki  hali arasında  net farklar  var seninki  gibi  gençleşti  dinamikleşti vs
sende  tek merak ettiğim chip yazılım  nasıl niçin neden yaptırdın açıklayabilir misin .

teşekkürler
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

ØSîRîS

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 01 Mart 2012, 19:22:20
merhab birader  arabana yaptığın bir kaç işlem dışında  aynı işlemleri  bende yaptım
aldığım haliyle şimdiki  hali arasında  net farklar  var seninki  gibi  gençleşti  dinamikleşti vs
sende  tek merak ettiğim chip yazılım  nasıl niçin neden yaptırdın açıklayabilir misin .

teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-chip-tuning-nedir-ar-son-chip-tuning-dizel-yakit-tasarrufu-76541349/detay

burda detaylı bilgi vermişler...

ben keyfe keder yaptırdım yapan arkadaştı...

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.