Mp3 Calar EROR diyor

Başlatan kivanc2003, 17 Mayıs 2011, 15:44:06

« önceki - sonraki »

kivanc2003

Arkadaşar ben PC kullanmıyorum, Apple Macintosh sistem kullanıyorum, bendeki mp3leri Cdye yazıp arabama taktım 'EROR' verdi 4-5 cd yaptım hepsinde 'EROR' verdi acaba bunun sebebi ne olabilir ? aracım comfortline

kivanc2003

comfortlinenın mp3 kısmını kimde kullanmıyor mu?

Metali

comfortline aldığın için açmamıştır, trendline olsa açardı.

VWci

Ben RCD210'da yazdığım CD'leri okuyorum. PC'de Nero ile yazıyorum. Bir de PC'de yazılan CD denemende fayda var.

kivanc2003

co
Alıntı yapılan: Metali - 17 Mayıs 2011, 22:14:20
comfortline aldığın için açmamıştır, trendline olsa açardı.
comfortline teyibinin trendline teybinden iyi olduğunumu söylüyosun ? Trendlineda o kadar eksik varken 1.2 motor varken (kimsenin tavsiye etmediği) mp3 için trendline alacağımı sanmam tavsiyede eden olmadı zaten... Konumuz 2 modelin farkları ise 1.2 ile 1.4 arasındaki farkı biliyosundur...

Ayberk01

arkadaş umarım espri yapmıştır trendline diyerek :) değişik yazım şekillerinde değişik hatalar oluyo...örneğin dizüstünde cd yapıorum çalmıyo masaüstünde yapıorum çalıyo ya da nero ile yapıorum çalmıyo normal bilgisayarın kendi cd yazma modunda yazdığımda çalıyo...sende öyle dene %90 olur...
2011 Polo 1.4 Manuel Comfortline  '666'

kivanc2003

evet yarın öyle denicem hepsini deniyim

Londonn

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 17 Mayıs 2011, 15:44:06
Arkadaşar ben PC kullanmıyorum, Apple Macintosh sistem kullanıyorum, bendeki mp3leri Cdye yazıp arabama taktım 'EROR' verdi 4-5 cd yaptım hepsinde 'EROR' verdi acaba bunun sebebi ne olabilir ? aracım comfortline

benim aracta comfortline ve her turlu kayıt calıyor sıkıntı yok..nero ile kopyalıyorum..nero ile dene derim..

kivanc2003

Okey nero ile yazacağım bakalım umarım acar

kivanc2003

neroda dvd ye yazdım mp3 leri ama yine çalmadı acaba Dvd okumuyomu bu ?

Ayberk01

dvd ye yazdığın için okumuyor

Ayberk01

yine Polo iyidir her hangi bi cd yi okur:D bi 307 'miz var philips yada sony olmayan cd leri çalmıyo :D