Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ultrasonic iridyum buji kullanan var mı? tavsiyeleriniz

ultrasonic iridyum buji kullanan var mı? tavsiyeleriniz

Başlatan gokhan146, 13 Mayıs 2011, 19:20:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokhan146

arkadaşlar 1997 model mk3 aracımın bakımlarını yeni yaptırdım netten araştırma yaparken şu bujiler karşıma çıktı. malumunuz araçlarımızda boschun 3 tırnak bujileri kullanılıyor. acaba bu bujiler daha mı sağlıklı olur.. reklamı aynen yayınlıyorum kullanan varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim saygılar...

Reklamı:)

Basit Bir Buji Değişimi ile Aracınızın Performansını Pekala Arttırabileceğinize Ne Dersiniz ?

Bujinizi Ultrasonic iridyum bujiyle değiştirin...!

Aracınız kesinlikle daha iyi bir performans sergileyecek..!

Siz de bunu aracınızda hissedecek ve göreceksiniz...!

Ultrasonic İridyumun Diğer İridyumlardan Farkları ve Üstünlükleri :

1-) Diğer iridyum bujilerde yanma sadece çevresel yönde gelişir.
Ultrasonic iridyumda ise yanma hem çevresel ve hem de doğrusal yönde gelişir.
Ultrasonic iridyumdaki bu yegane özellik sayesinde yakıt daha etkin ve verimli yanar.   
2-) Aracınız çok yeni model ise orjinalinde iridyum buji kullanıyor olabilir.
Fark iridyum bujide değil, fark ultrasonic iridyum bujidedir çünkü;
Diğer hiç bir iridyum bujinin patentli ultrasonic özelliği yoktur.

3-) Ultrasonic iridyum buji, ultrasonic hızda yani ses hızından daha hızlı bir yanma  sağlar.!

Ses hızı 349 metre/saniye'dir. Standard bujiyle yanma  hızı ancak 30 metre/saniye..!

Ultrasonic iridyum bujiyle yanma hızı ise;1.523 metre/saniye..! 50 kat fazla hız..!

Standard,iridyum,platinyum,çoklu elektrot vs diğer hiç bir buji ultrasonic iridyum bujinin hızına erişemez..!

4-) Ultrasonic iridyum bujinin ultrasonic ses dalgaları yakıt damlacıklarını daha küçük zerreciklere parçalar.

Bu sayede yanma yüzeyi alanı genişleyeceğinden yakıt daha verimli yanar.

Diğer iridyum ve diğer tüm bujilerin bu tür bir özelliği bulunmuyor..

5-) Yanma reaksiyonuna giren yakıt zerrecik miktarı 50 kat Ultrasonic iridyum bujiyle fazla olur..
Bir başka ifadeyle yakıtınız; Ultrasonic iridyum bujiyle 50 kat daha verimli yanar..!
Bu konuda daha teknik ve ayrıntılı bilgileri ;
w/enginebrain.com,  w/supersonicspark.com veya w/sparkplugengineering.com da inceleyebilirsiniz..

Ultrasonic İridyum Bujinin Farkını Aracınızda Anında Hissedeceksiniz..!

* Daha fazla çekiş gücü ve performans..!

* Yokuşlar size düz gibi gelecek..!

* Aynı yokuşu +1 vitesle çıkabileceksiniz..!

* Araçları sollarken rahat geçiş yapacaksınız..!

* Klimanızı açtığınızda motorunuz bana mısın demeyecek..!

* Aynı birim yakıtla daha fazla km gideceksiniz..!

* Aracınızın ivmelenmesi artacak..!

* Daha çabuk toparlayacak..!

* Daha sessiz çalışacak..!

* Emisyonları iyileşecek..!

* Motoru temiz, daha iyi bir aracınız olacak..!

Yanma Verimliliği Konusunda Bilgilerinizi Derinleştirin...!

- Aracınızdaki yakıtın nadiren tam olarak yandığını biliyor muydunuz ?

- En son teknolojiyle donatılmış aracın dahi bu sorununun var olduğunu..Çünkü;
- Bujinin dakikada 500 ila 3.500 kez ateşleme yaptığını..;

- Ultrasonic iridyum bujinin verimli yanmayı başarıyla gerçekleştirdiğini..

- Ultrasonic patentin Titan füze sistemlerine bilgi sağlamış Eng.David Wofsey'e ait olduğunu..

- Bir buluşun patente hak kazanabilmesi için şu iki önemli özelliğinin olması gerektiğini :
- 1-) Yenilik   2-) Tekniğin bilinen durumunun aşılması..
- Ultrasonic iridyum bujinin bu özelliklerde Us 5610470 no patentli bir tasarım dizaynı olduğunu..
- Bu eşsiz tasarımı sayesinde Ultrasonic İridyum bujinin alev cephesini optimal yaydığını,
- Bu sayede; daha iyi yanma sonucu oluşan motordaki performans ve güç artışını;
- Anında hemen aracınızda algılayacağınızı biliyor musunuz ?

5ani5 mk2

çok abartı olmuş kardeş bir bujiden bu kadar fayda saglanmaz saglansanda %1 dir:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 13 Mayıs 2011, 19:56:27
çok abartı olmuş kardeş bir bujiden bu kadar fayda saglanmaz saglansanda %1 dir:)
fabrika seçmiş 3 tırnak koymuşş hesaplamışş:) bujiye gelene kadar neler var yapılcak:)
Exclusive Garage

gokhan146

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 13 Mayıs 2011, 20:03:32
fabrika seçmiş 3 tırnak koymuşş hesaplamışş:) bujiye gelene kadar neler var yapılcak:)
haklısın fiyatıda az değil takımına 150 tl isteniyor aslında kafamı karıştıran bu ürünü alanların yorumu olumsuz yorum yapan yok . ürün gittigidiyorda satılıyor ve abartısız binlerce olumlu yorum almış

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: gokhan146 - 13 Mayıs 2011, 20:06:00
haklısın fiyatıda az değil takımına 150 tl isteniyor aslında kafamı karıştıran bu ürünü alanların yorumu olumsuz yorum yapan yok . ürün gittigidiyorda satılıyor ve abartısız binlerce olumlu yorum almış
araca takıp dynoda ölçmek gereklii:) ben bujilerimi yeni taktım farketti ama yeni buji ile iridyum buji arasında ne kdar performsn farkı olur bilmem. yorumları okudum tamamen abartılı bi bıji ile oaraç o kadar degişmez:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

Arkadaşlar bende düşünüyordum fakat ustamın dediği bıji en son iş aracına gerekli doldurmayı yaparsan sonra sıra buji ve buji kablolarına gelir aracında bişey yoksada okadar parayı o bujilere vermeye değmez dedi.

gokhan146

bu bujileri kulanan arkadaşlar en iyi kıyaslamayı yapar ben 3 gün önce bujilerle buji kablolarını değiştirdim tabiki orjinalleriyle(bosch ). eksozda patlamalar çiğ benzin ve çekiş problemlerim çözüldü.bujilerin araç için etkisi büyük. ancak bu bu bujiler gerçekten reklamlarında ve yorumlarında yazıldığı gibi o kadar etkili mi?kulanan arkadaşlarr söz sizde

serhat

ateşleme sistemini komplel bu bujilere uygun geliştirip değişmedikçe verim alınamaz bobin v.s bence orjinal kullanın ;)
WOLFSBURG STYLE ;)