Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 4 jant yardım

golf 4 jant yardım

Başlatan ilginli, 11 Mayıs 2011, 14:01:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilginli

golf 4 2003 model aracım var.jant alacağım.aracımın bijon aralığı 5x100.  5x108 bijon aralığı benim araca uyarmı.bu bijon aralığı konusunda pek bilgim yok.yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

seearee

dostum merhaba aynı sorun bendede vardı okumussuundur muhtemelen benim alacağım jantlarda 5x120 idi fakat 5x101 bile olsa uymuyormuş araya flanş takılıyor o şekilde uyuyor fakat onuda hemen hemen hiç kimse önermiyor yani ya 5x100 bijon aralığın olacak yada flanş ile kullanacaksın flanşlarıda araştırdım en ucuz 4 tanesi 200 tl civarı yani 150tlyede bulursun ama iyi bişey 250tl ve üstü.aslında bu flanşlar modifikasyon amaçlıda kullanılıyor tekerlegi birazdaha dışarı çıkarmak için yani.karar senin.

ilginli

Çok sağol kardeş sağolasın

seearee

biraz daha araştırdım vereceğim linkteki konuyu bir oku daha yararı olur sanırım.bilenler ve bu işi yapanlarda konu hakkında bilgiler vermiş.umarım başka site linki vermek yasak değildir.bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum.

Flanş nedir? - TRTUNING Fanatikleri'nin Buluştuğu Nokta

ilginli

Kardeş az önce yetkili servise sordum.Onlar da senin aracınki  5x110 dur dediler.Kafam karıştı iyice.Nasıl anlayacağız?

matmetit

ben orjinaline 700 TL verdim ve 1 hafta bekledim gelmesi için. erzincanda olmuştu ağrıya giderken. beklememek için 4 jantı da değiştireyim
dedim ama aynı sorun yani bijondelikleri uymadığından jant bulamadım. mecbur arabayı servise bırakıp otobüsle yola devam.
bu bijon delikleri dert yani...

jackhal

konuyu hortlatmış gibi olacam ama;

http://www.sahibinden.com/110035492

bu jant ile ilgili düşünceleriniz nedir. Bir de orjinal mi sizce bunlar yoksa replika mı? Golf 4'e uyar mı? :melek:

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

DenQ

lastik ebatlarınız nedir :)
17" montrealle karşılaşmadımda :)

serhat

225 45 17 bu resimde marangoni zeta var geçtiğimiz yaz öncesinde lastikleri lassa impetus revo ile değiştik 3.5 yay vardı kış başı söktüm  attğm resmi msn adresine atym yakınlaştır bak yada başka resmlerni atym istersen :)
WOLFSBURG STYLE ;)

DenQ

Alıntı yapılan: serhat - 04 Ocak 2013, 22:26:00
225 45 17 bu resimde marangoni zeta var geçtiğimiz yaz öncesinde lastikleri lassa impetus revo ile değiştik 3.5 yay vardı kış başı söktüm  attğm resmi msn adresine atym yakınlaştır bak yada başka resmlerni atym istersen :)
Çok güzelmiş :) nimet o jantlar :D
iyi bakın onlara  8)

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

s1nanozk

hacım jantlar 16 zaten de,lastikler 17'mi,ben mi yanlış anladım  :D

TEYOLOGY

jantlar 17" orijinal mi replika mı?
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.