Golf MK1 Çamurluk Ağzı Plastikleri..

Başlatan cgds, 10 Mayıs 2011, 11:33:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cgds

Arkadaşlar ürün sıfırdır.İstanbul Esin Ticaret'ten aldım takmaktan vazgeçtiğim için satıyorum.Fiyat 65 tl.
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4038/04052011041.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

panik

alayım ben bunları çağdaş, haberleşelim

cgds

tmm abi haberleşelim. uygun bir zamanda teslim ederim ben sana..
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

mdsezen

www.vwtr.net/forum/otomobilim/my-love-1981-golf-mk1-gti-t24290.0.html
www.vwtr.net/forum/otomobilim/mdsezen-mk2-cl-1988-jay-jay-t33163.0.html

ayhanozdemiroglu

abi sattınmı duruyomu çamurluk agızları

vwyigit

Mk1GTI

Plastiktir..  Neden takmıyosun çağdaş oturmadılarmı yoksa kalın jant lastik için çamurluklardaki işlemden dolayı monte yerlerimi olmadı..   

Dip Not.. Aracı satarsan ilk önce bana haber ver valla öbür dünyada 2 elim yakanda olur..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cgds

MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

cgds

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 22 Temmuz 2011, 16:53:40
Plastiktir..  Neden takmıyosun çağdaş oturmadılarmı yoksa kalın jant lastik için çamurluklardaki işlemden dolayı monte yerlerimi olmadı..   

Dip Not.. Aracı satarsan ilk önce bana haber ver valla öbür dünyada 2 elim yakanda olur..
düşündüğüm gibi durmadı üstünde abi, cuk oturmadı ama hafif esnetince oluyordu.satma niyetim olursa haberin olur  :) :tamamdir
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

Han

Alıntı yapılan: cgds - 22 Temmuz 2011, 21:36:31
düşündüğüm gibi durmadı üstünde abi, cuk oturmadı ama hafif esnetince oluyordu.satma niyetim olursa haberin olur  :) :tamamdir
bu kalıplar öyle hepsi aynı esnetmeden oturmuyor  :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

Gerçi orjinaller cuk diye oturuyordu benim ama 1 i eksik ti attım keşke atmasaydım onları..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

yan sanayi kalıpları büyük yapmış abi aksarayda 2007 den beri aynı kalıbın çocukları var :(
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cgds

keşke atmasaymışsın abi :( bide orjinal çıkma denerim bulabilirsem.
MK1 Golf GTI 1982
MK2 Jetta GTD 1989

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cgds - 22 Temmuz 2011, 23:05:00
keşke atmasaymışsın abi :( bide orjinal çıkma denerim bulabilirsem.

Orj. cuk diye oluyorlar ön sağ yoktu bakınmıştım sağa sola hiç denk getirememiştim. 1 kare forumda erdinç ten çıkmıştı tek ön sağ onada yetişemedim dakikalar içinde kapışılmıştı kızdım attım.. Yanlız geçen bi hurda gördüm sanayide ama gidemedim yanına eğer orj. lerse asılırız hemen.