Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK2 German Style

Golf MK2 German Style

Başlatan ilker mk2, 05 Mayıs 2011, 17:01:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker mk2

aracımı satmak istemiyordum fakat bazı nedenlerden ötürü bu ilanı koymak zorunda kaldım ama yinede keyfe keder satılıkıtr alıcı olmazsa seve seve binmeye devam edicez ve satamadım bahanem olucak :) ama almak isteyen olursada görüşebiliriz tabi :)
Volkswagen Golf 1.6 CL 1987 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk

cavanozz

hayırlı satışlar ilker..   sitede araçlar bir bir satılıyor bu ne ya...  bendemi satsam  ::)
yeni yine yeniden..!! 8)

ilker mk2

benimki  süpriz cıktı Can abi bianda evde bazı olaylar yüzünden satmak zorunda kalmıştım ama bugun düzeldi satmaktan vaz geçtik ilanıda koymuşken kalsın dedim keyfe keder satma niyetim yok o uzden yüksek fiyat koydum 13-14 veren olursa satarız olmazsa menunuz biz arabamızdan çok şükür hiç bi sıkıntısı yok maşallahı var :)

cnr_mk1

''hayırlı satışlar ilker.pek satasın yok belli zaten fiyattan'' yazmıştım bugun aksam üzerinde ama sonra kırılırsın die yollamadım msjı  :D :D ama simdi mesajıma güncel cekiyorum  ilkercim  :) haklıymısım hayırlısı olsun satarsan cok üzülürsün ama  :'(

dgncn_1907

Arabalar satılıyor sitede kapanır yakında  :D :D

ilker mk2

Aracın değerını bılmıcek adama 15 versede vermem zaten nıyetlı degelım maksat muhabbet ıste bı bakarsınız aksama ılanı kaldırırım :)

cnr_mk1

neyse hayırlısı olsun demek düşer bize...

ilker mk2

estağfrullah abi burda bi aileyiz sonuçta sizde abilerimsiniz iyi yada kötü yorum yapıp birbirimizi yönlendirmeliyiz ben açığım her yoruma

cnr_mk1

ilker kardeşim dediğim gibi hayırlısı olsun bende yanlıs bi niyetle demedim kırılmadımda  ;D herzaman aileyiz bende cogu zaman abilerimizin fikirlerine ihtiyac duyuyorum inş gönlünden ne geçiosa o gerçekleşir.

ALPER.

turbosu olsa dadından yenmez :)

ilker mk2

Alırken turbo sıkıntı yasatır eskı araba dedık turbosuz aldık sımdı pısman olduk:)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 07 Mayıs 2011, 15:32:59
Alırken turbo sıkıntı yasatır eskı araba dedık turbosuz aldık sımdı pısman olduk:)
şimdide düz dizelle benzinli arabalarla kapışmaya çalısıyosun ilkerr  ;D olmuyo ama  :D

braveheart53

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 08 Mayıs 2011, 00:15:30
şimdide düz dizelle benzinli arabalarla kapışmaya çalısıyosun ilkerr  ;D olmuyo ama  :D
:) :) :)