Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf için teyp tavsiyeleriniz

golf için teyp tavsiyeleriniz

Başlatan as5338, 01 Ağustos 2007, 15:40:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

as5338

merhaba arkadaşlar,
yenibosnada sıfır ucuza oto teyp lerisatan birkaç tane bit pazarı gibi yerler varmış bilginiz varmı?
bizim golf lere neler yakışır tavsiyelerinizi bekliyorum. :) :)

Tholl-ga

ben sony gt350 kullanıorum
5 tane renk seçeneği var kırmızı ve mavi arabayla bütün oluo :D

Halil Kara

Alıntı yapılan: Tholl-ga - 01 Ağustos 2007, 22:33:28
ben sony gt350 kullanıorum
5 tane renk seçeneği var kırmızı ve mavi arabayla bütün oluo :D

+1
aynen bende tavsiye ederim.arkadasim bora araci icin almisti.alirken vw nin klasik ic mekan aydinlatma renklerine uyumlu birsey istiyordu.gt350 bu konuda guzel.tavsiyemdir.

as5338

teşekkürler tavsiyenizi dinleyip aradım netten modeli bulamadın özelliklerini anlatan fiyatı falan
birde ben orjinalini çıkarmayı düşünmüyorum olurmu üsteki boşluğa uyuyormu sizin teybin duruşunu fotoğraflayıp koyabilirmisiniz

Tholl-ga

Alıntı yapılan: as5338 - 02 Ağustos 2007, 08:31:56
teşekkürler tavsiyenizi dinleyip aradım netten modeli bulamadın özelliklerini anlatan fiyatı falan
birde ben orjinalini çıkarmayı düşünmüyorum olurmu üsteki boşluğa uyuyormu sizin teybin duruşunu fotoğraflayıp koyabilirmisiniz
Bu resim i.Diğer teybi çıkarmadan kullanabilirsin.

http://acikartirma.tr.msn.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=1522397

doğubankta 250 ytl civarında

Halil Kara

garantili istersen ben sana burdan yollayabilirim ama fiyati yuksek.
340 ytl ye pesin aldi arkadasim 2 yil garantisi var.

as5338

burda buldum netten sağolasın birde bluethoot olanları varmış onlar için ne dersiniz

Tholl-ga

araç kiti gibi sürekli telefon ile konuşuyosan olabilir
usb girişlide var

noscuta

pıoneer DEH-P6950-IB kullanıyorum tavsıye ederım
bende vw yım...

Ouzoo

Alpine 9847 kullanıyorum 4 farklı renk seceneği var kırmızı mavi golfede uyar ses kalitesi mükemmel :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..