jant

Başlatan danniel, 24 Nisan 2011, 18:42:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

danniel

07 VW

ReDDeviL

Gözükmüyor bende
ADK

KAAN60

danniel resimler gözükmüyor?
_-OĞLUM ve POLOM-_

danniel

VALLA BENDE ANLAMADIM SIZ RESIM YOLARKEN NASIL ATIYORSUNUZ YARDIM??
07 VW

KAAN60

ya sorma bende her msjımın altında reddevıl ın yaptığı gibi aracın resmi gözüksün istiyorum ama bi türlü yapamadım birde işim bilgisayar üzerine utandım resmen :t  bu imageshack sitesine kayıt bile oldum ama her severinde error veriyor başka site bulcam artık ve msj atarkende resim nerden ekleniyor hala çözemedim?
_-OĞLUM ve POLOM-_

eyrhan

Alıntı yapılan: KAAN60 - 25 Nisan 2011, 21:13:46
ya sorma bende her msjımın altında reddevıl ın yaptığı gibi aracın resmi gözüksün istiyorum ama bi türlü yapamadım birde işim bilgisayar üzerine utandım resmen :t  bu imageshack sitesine kayıt bile oldum ama her severinde error veriyor başka site bulcam artık ve msj atarkende resim nerden ekleniyor hala çözemedim?
lıntı sahibi: danniel Üzerinde Nisan 22, 2011, 09:01:50 ÖS
gemıcı polo sana bırsey sorabılırmıyım ? bu resmı metın altındakı resmı yanı buyuk olanı nasıl yolluyosan acıklayıcı bır dılle anlatırmısın tesekkurler
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting bu siteye fotoğrafı yukledıkten sonra orada linkler çıkıcak.Forum Code yazan yewrin yanındaki linki kopyalayıp profil kimilk bilgisi bölümündeki imza hanesine yapıştır. işlem tamam.

ReDDeviL

arkadaşlar resim ekleyemeyenler şu link den bakıp artık koysunlar  :)http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/resim-ekleme-yontemi-resimli-t15310.0.html;msg166806
ADK

KAAN60

saolun arkadaşlar yardımlar için site bende hata veriyor başka site bulcam resim yüklemek için yine uğraştım ama sanırım bu sefer oldu ama resim küçük oldu ya?
_-OĞLUM ve POLOM-_

golfüçyüs

abi en basit haliyle anlatıyım cevap yazarken altta resim yükle diye bi kısım var orda gözat a tıklıyosunuz ekliyeceğiniz resmi bilgisayarınızdan seçip aç diyorsunuz yüklenecek resmin bilgisayarınızdaki yerini gösteren (belgelerim/resimlerim) gibi adres çıktıktan sonra yükle diyorsunuz çıkan 2 linkten ilkini kopyalayıp mesajınıza yapıştırıyosunuz  :)

KAAN60

hallettim sanırım  zaten msj içeriğine eklenen değilde altta herzaman çıkan resimi site yüzünden yapamıyordum yaptım onuda biraz küçük ama halletcem onuda
_-OĞLUM ve POLOM-_

danniel

07 VW

danniel

tesekkur ederım golfçü arkadasım sonunda aracımı atabıldım.kolay gelsın
07 VW

golfüçyüs

rica ederim.. jantlar güzel bence bi yayla tadından yenmez bide tavsiye marşpiyel biraz uyumsuz olmuş bence  :)