Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 4 el yapımı vites körüğü - Sayfa 2

Golf 4 el yapımı vites körüğü

Başlatan mehmetcevahir, 22 Nisan 2011, 10:48:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deli_kan57

çok beğendim arkadaşım. eline sağlık.  :tamamdir

nesquik

Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

mehmetcevahir

folyo oto aksesuar satan dükkanlarda metre işi satılıyor. metresi 10 tl falan yarım metre yetiyor hepsine. dilersen internetten de alabilirsin. yanlış hatırlamıyorsam hepsiburada da var.

deli_kan57

Alıntı yapılan: nesquik - 23 Nisan 2011, 13:05:22
o folyoyu nerden buldunuz?
reklam işleri yapan yerlerde de bulunuyor. markası 3m veya oracal olursa iyi olur.

dreamway

super calısma olmus emegine saglik

yellow_driver

müthiş çalışma. bende yaza boş vaktim de yapacağım. eline emeğine sağlık

kooray_16

çok hoşşş ;)

buyukbas

bende denedim deri aldım dediğin gibi ama deri yeterli olamdı küçük almısım  :) gidip dosemeciye diktirdim mecburen 15 tl ye mal oldu ama guzel oldu en azından

nesquik

foto almak mümkünmü kardeş?
bi görsekte fikir olsa bize.
Bir GOLF görürsün

Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

erdem325

Gerge

Dostum eline saglik ancak resimleri  Hizliupload.com'dan indiremiyorum cunku iran'dayim(uzun hikaye) ve  Hizliupload.com gibi sitelerin cogu yasaktir.
Yakinda yani 22 agustosta turkiye'de ayni uygulama olacagi icin resimleri direkt forma gomersen hem beni memnun etmis olursun hemde ileride resimlere herkes ulasmis olur :)

Kolay gelsin.

hakkihakan

Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

mehmetcevahir

arkadaşlar benim eklediğim fotoğraflar görünüyor mu sizlerin bilgisayarında? tekrar yükleyebilirim isterseniz.