Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD - Sayfa 40

ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD

Başlatan SNCKTR, 17 Nisan 2011, 16:58:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 15 Aralık 2011, 01:10:01
Öldümü lan usta  :-[ Aga başınız saolsun  :-\
Hacı adamın öldüğünü nerden çıkardın Yukarıda sağlıgına kavuşur inş yazıyo  :D

GolfMk1Cabrio

Hadi ya ben yanlış anladım neyse Allah acil şifalar versin  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 15 Aralık 2011, 21:47:11
Hadi ya ben yanlış anladım neyse Allah acil şifalar versin  :melek:
Gökhan savaşa sokarsın adamı  :)

SNCKTR

Allah korusun hala yasıyor azraılden saklamıslar adamı  :)

SNCKTR

dun Antalyadan Eskisehire geldım hava sartları cok kotuydu gorus mesafesı 5 metre bıle degıldı sılecekler yetısmıyordu oyle bır kar yagıyordukı anlatılmaz yasanr yanı, burdurdayken hava cok bozdu sol serıtte gıderken onumuze sag serıtten tofas sahınmı doganmı ne sıyah renkte arac cıktı bızım sofor frene abs gıbı yuklendı ama nafıle bız sag far kısmı ıle tofasa sol arkadan (yandan) vurduk tofas spın atarak su kanalına gıttı allahtan ıcıne tam dusmedı aracta aıle vardı bız tabı vurma etkısı ıle sol barıyerlere son anda sıyırarak duzeldık yoksa yan yatardık neysekı olen yaralanan olmadı ama 6 saatlık yolu tam 9 saat te gıttım Es ese geldım ıyıkıde gelmısım :)

gültekin77

Geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

SNCKTR

ya bıde ben o otobusu kacırmıstım nılufer turızm aracı goturdu otobuse kadar demekkı kazada o otobusun ıcınde olmam lazımmıs  ???

Han

Serhat dikkat et iyi düşün bu aralar kötü şeyleri görmezden gelmeye çalış dostum Allah beterinden saklasın.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

SNCKTR

bugunde bı aksıyon yasadım  :) artık alıstım ...
trende dehset  eskısehırden ıstanbula dun gece gıdıyordum saat 5:30 cıvarında hereke taraflarına yaklasınca tren anıden fren yapı kıvılcım sesı dahı geldı ama bır seye oyle bır gectıkı ustunden uyusu agır olan ınsanlar uyandı cunku ezme etkısı ıle trenın altına koca koca et parcaları vurdu  yanı aksıyonsuz gecen bır yolculugum olmıyacak bnm hafta sonu antalyaya donuyorum ucakla ınş. barı bu yolculukta bısey olmasın  :-[  :-X

htmetin

Alıntı yapılan: SNCKTR - 19 Aralık 2011, 17:29:21
bugunde bı aksıyon yasadım  :) artık alıstım ...
trende dehset  eskısehırden ıstanbula dun gece gıdıyordum saat 5:30 cıvarında hereke taraflarına yaklasınca tren anıden fren yapı kıvılcım sesı dahı geldı ama bır seye oyle bır gectıkı ustunden uyusu agır olan ınsanlar uyandı cunku ezme etkısı ıle trenın altına koca koca et parcaları vurdu  yanı aksıyonsuz gecen bır yolculugum olmıyacak bnm hafta sonu antalyaya donuyorum ucakla ınş. barı bu yolculukta bısey olmasın  :-[  :-X

neye çarptı acaba_?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline