Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD - Sayfa 16

ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD

Başlatan SNCKTR, 17 Nisan 2011, 16:58:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SNCKTR

Alıntı yapılan: musa - 04 Haziran 2011, 17:29:55
bu renk çok güzelmiş.. :tamamdir
ooo Musa abı bılın bakalım bugun Pendıkte kımınle ve kımın MK1 ıle turladık  :) hatta soyle bır tıyo verıyım  8)
kısa bır gezıntıde olsa cok guzeldı tesekkurler Musa abı  :sevgi:

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

SNCKTR

bugun ehlıyete yazıldım ılk ben gırdım yazılmaya son cıktım herkez yazıldı en son ben yazıldım sansa bak  musa abıyle gezıntıye cıkmam ıcın beklemem gerekıyormus kader ıste ne yapıcan  :) :D

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

suskun

H.G WORKS

SNCKTR

bu aralar pendıkte cok MK1 dolanmaya basladı yanı dedım ben aldım hemen cıktılar ortaya bakıyorum yaslı adamlar kullanıyor bı bakıyorum yan tarafa gencler bınmıs kullanıyor  :) aralarından ılgımı cekende su cabrıo olmustu Selcuk abıye gelen corrado goguslu MK1  :D gokan gormesın bu fotoları  >:D

musa

Alıntı yapılan: SNCKTR - 04 Haziran 2011, 18:10:37
ooo Musa abı bılın bakalım bugun Pendıkte kımınle ve kımın MK1 ıle turladık  :) hatta soyle bır tıyo verıyım  8)
kısa bır gezıntıde olsa cok guzeldı tesekkurler Musa abı  :sevgi:

resim çektiğini söylememiştin serhat, süpriz oldu bak..tanıştığıma memnun oldum tekrar... ;) ;)

SNCKTR

Alıntı yapılan: musa - 05 Haziran 2011, 13:51:34
resim çektiğini söylememiştin serhat, süpriz oldu bak..tanıştığıma memnun oldum tekrar... ;) ;)
senı beklerken dedım bır kac foto alıyım abı bıde cekıyorum hanı sahıbı ne yapıon dıye gelır tanısırız ama cektıkten sonra bır baktım yanımdan bırı 5.vıtese takmıs son hızla araca bınerken hemen durdurdum ve orada basladı  :D ;D

golfmk1furkan

Vaay serhat abi bizi çağırmadan tur at sen .   >:D

SNCKTR

Alıntı yapılan: golfmk1furkan - 07 Haziran 2011, 12:13:31
Vaay serhat abi bizi çağırmadan tur at sen .   >:D
aa sen bensız kaportaya gıdıp tavsanı goruyorsun :D  ooh catlada patla  ;D

golfmk1furkan

O yukarıdaki selçuk abiye gelen tavşan almanyadan gelmiş demi ?  :)  Uff şu beyaz tavşana binmeyi çok isterdim .  :(

SNCKTR

degerlı abılerım bnm Tavsan mazot kacırıyormus arka taraftan sızlere sormadan bakmak ıstemedım ılk once nerelere bakayım bırde yenı depo bulabılırmıyım  :)

TEYOLOGY

bakılacka yer belli. depo veya hortumlar/bağlantıları.

yeni depoya gerek yok. depoda delik varsa, büyük çaplı bir çürüme kaynaklı değilse tamir edilmesi çok kolay.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

SNCKTR

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 08 Haziran 2011, 12:31:34
bakılacka yer belli. depo veya hortumlar/bağlantıları.

yeni depoya gerek yok. depoda delik varsa, büyük çaplı bir çürüme kaynaklı değilse tamir edilmesi çok kolay.
inş oyledır pazartesı gırısıyoruz Kısmetse  :) ;)