selam aranıza yeni katıldım 2001 golf comfortline

Başlatan golf42001, 10 Nisan 2011, 08:36:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf42001

merhaba aranıza yeni katıldım bana bilgilerinizle ışık tutacağınız için şimdiden teşekkürler hepinize hayırlı forumlar

nihilist_deniz

Hoş geldin... Araçınla ve forumda keyifli dakikalr geçirmen dileğiyle...
Golf: O bir tutku

ÜRENCİK

Hoşgeldin aramıza..Kazasız belasız kullanırsın inşallah aracını.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

aliço

selam arkadaşlar, klimatronik hakkında bi sorum olacak..auto moduna getirdiğimde,diğer fonksiyonlar devredışı kalıyor(buğu çözücü,öne ve ayağa üfleme,iç silkilasyon)acaba doğrusu bumu merak ettim.

aliço

bunları devreye almak istediğimde auto devreden çıkıyor

golfüçyüs

Alıntı yapılan: aliço - 10 Nisan 2011, 22:05:07
bunları devreye almak istediğimde auto devreden çıkıyor

aliço arama kısmına climatronic yazarsan daha önceden açılmış konulardan yardım alabilirsin...

kerim_dikmen

aramıza hoş geldin kardeş bende senin gibi yeni sayılırım fakat buradaki daha eski arkadaşların tecrübelerinden faydalandım sana da tavsiye ederim hemen her sorununa anında çözüm bulamazsın sürekli araştırmacı ol ve mutlaka burda o sorununun çözümünü bulursun kazasız belasız sürüşler
kerim_dikmen

golf42001

bende öyle umut ediyorum malum bulunduğum yerde servis yok en azından bilgi edinir ona göre care buluruz

hakkihakan

Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

odyseuss

Yeni aracı hayırlı olsun. Kazası belasız sürüşler dilerim. Aramıza hoşgeldin.

Aracın ile ilgili ihtiyaç duyduğun tüm bilgileri burda bulabilir ve de paylaşabilirsin.

aracın fotolarını bekliyoruz.  :tamamdir
VW Sakarya Facebook Sayfası