Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
kendi kendine yanan dörtlüler

kendi kendine yanan dörtlüler

Başlatan romeoxxxxx, 09 Nisan 2011, 12:22:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

romeoxxxxx

Selamlar dün gece tesadüfen farkettim daha önceden de oldumu bilmiyorum arabamın dörtlüleri kendi kendine 1 dak yakın yanıp söndü başına böyle birşey gelen varmı arkadaşlar neden dolayıdır sizce. şimdiden yorunlarınız için tşler

ilkarabam6n

öncelikle alarm var mı ? eğer varsa sesi kısık olabilir bu yüzden algıladığı bi hassaslık sonucu ötemediği için dörtlülerin yanıp sönebilir ortalama 45 sn ye sonra durur.

romeoxxxxx

yorumunuz için  tskler alrm vardı ama ottugunu hiç duymadım galıba ses sisteminin kablosunu cıkarmıslar 2. el almıstım aracımı

alper19

kapi butonlarini kontrol edin bide arabanin tavan lambasina bakin

romeoxxxxx

kapi butonlarını bugun dısarı cıkar cıkmaz kontrol ettım bı sorun goremedim tepe lambası yanmıyordu kapılar kapalıyken. birde dun cok fazla ugrasmama rahmen genlesme tankının kapagını acamadım sıkısmıs gibi acmanın kolay bi yontemini bilen yada basına boyle bişi gelen varmı

ANL

Benim araçta da var bu olay arabayı 2 şekilde kitleyebiliyorum 1. normal alarm 2.si alarmın sesini kısarak. Sesini kısıp kitlediğimde herhangi bir hassasiyette 4lüleri yakıyor Fark edilmek istiyor :)