Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jant Arıyorum

Jant Arıyorum

Başlatan meganecoupe20, 13 Mart 2006, 16:12:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meganecoupe20

Düşündüğüm jant Cabo marka ve çok şekil daldırma krom.
Ancak buradan bir uyarı yapayım;Ece de sordum tanesine 500 dedi,aynı jant Denizlide bir lastikçide yine sıfır 400.Ne oluyor anlamadım.Güneşte 365.Fiyat sıkı pazarlık sonu 10 taksit fiyatıdır.Alo alo  :evil:  :evil:  :evil:
İkincisi benim beğendiğim

http://img212.imageshack.us/img212/9107/pist5028od.jpghttp://memimage.cardomain.net/member_images/3/web/2079000-2079999/2079992_26.jpg
Never mess with F7R Even if it's Stock

VWci

hocam bence bunlar yakismaz senin arabaya bence cok zenci isi......:D

G60

Çok Volkswagenci gördüm seni Alihan abi :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

VWci

SS

arkadaşlar bunlar kaç inc bide her araca uyarmı örneğin passat a
1.8 T

corrado

senin aracın için uygun olanı alırsan tabiki uyar.
bijon aralığı ve ofset i önemli
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

G60

Alıntı yapılan: SS - 30 Mart 2006, 18:34:22
arkadaşlar bunlar kaç inc bide her araca uyarmı örneğin passat a

Yazık etme bunlarla bence passat'ı ...

5 Kollu gri kolların arasında ince bir boşluklu 17" jantlı passat var burda bitane..Ölüyorum baka baka :) .
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

SS

Alıntı yapılan: G60 - 30 Mart 2006, 20:57:09
Yazık etme bunlarla bence passat'ı ...

5 Kollu gri kolların arasında ince bir boşluklu 17" jantlı passat var burda bitane..Ölüyorum baka baka :) .

evet bende 5 kollu bişi almak istiyorum krom/nikelaj olacak böyle..

bahsettiğin passat nerde görebilirmiyim..
1.8 T

G60

Resmini çekmek biraz zor..Arabayla geçiyorm yanından. :) . Sabah unutmazsam çekmeye çalışırım.

SS

eyvallah :) merak ettim valla..
nerde görüyorsun bu aracı semt?
1.8 T

G60