Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Efsaneler Ölmez-Golf mk-1 - Sayfa 9

Efsaneler Ölmez-Golf mk-1

Başlatan sekerbay, 02 Nisan 2011, 23:16:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: sekerbay - 27 Mayıs 2011, 23:08:27
şu an aracın üzerinden çıkan parçaları aynen geri taktık şu saatten sonra tavsiyeleriniz dikkate alarak araç üzerinde oynamalar yapacağım,malum sanayi işi zor iş ufak bir tatsızlıktan sonra aracı alelacele garajıma getirdim zamanla bir şekle sokarız İnşallah...

hayırdır İnşallah? tatsızlık derken?
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

sekerbay

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 28 Mayıs 2011, 15:03:34
hayırdır İnşallah? tatsızlık derken?
sanayideki ustalara iş yaptırmak çok zor hep kendi bildiklerine gidiyorlar anlaşmazlık çıkıyor...

midbar

Alıntı yapılan: sekerbay - 28 Mayıs 2011, 21:54:21
sanayideki ustalara iş yaptırmak çok zor hep kendi bildiklerine gidiyorlar anlaşmazlık çıkıyor...

ÇOK HAKLISIN BİZİM DEDİKLERİMİZE KULAK ASMAYIP ATIP TUTUYOLAR . SEN O İŞİ BANA BIRAK DEYİP ONdan sonrada içine ediyorlar...

panik

çok başarılı patron güle güle bin :tamamdir

sekerbay

teşekkür ederim fakat istediğim gibi kusursuz olmadı,o yüzden projemi sonlandırdım şuan araç göründüğü gibi o şekilde biniyoruz bir talibi çıkarsa satmayı bile düşünüyorum?

omertek

Kusursuz olması için oturup kendin yapman lazım oda mümkün olmadığına göre ustalarla  ruh sağlığını fazla zorlama  ;) böylede güzel doğru ustayı bulman dileğiyle :tamamdir
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD