Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Efsaneler Ölmez-Golf mk-1 - Sayfa 4

Efsaneler Ölmez-Golf mk-1

Başlatan sekerbay, 02 Nisan 2011, 23:16:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TEYOLOGY

Maaşallah Maaşallah. harika.

arada çıkmayan fotolar var.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Han

Güzel olacak inşallah kolay gelsin
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

sekerbay

sekerbay

midbar

MAŞALLAH İYİ GİDİYOR PROJEEEE :tamamdir :tamamdir :tamamdir

sekerbay

Mk1 nihayet boyaciya teslim edildi,7 gün oldu gayet yavaş ve itinalı bir şekilde ilerliyoruz lâkin boya işi önemli hiç acele etmiyorum.bu arada yeşilin hangisini uygulayacağımız karar veremedik;sizler ne düşünürsünüz(renk)merak ediyorum....

soner_105

inşallah istediğiniz gibi bi araç çıkar ortaya sizde keyifle binersiniz   :)
renk konusunda bu fotolardaki aracı çok beğeniyorum belki sizde beğenirsiniz  :D

sekerbay

benim aklımdan geçen buna çok yakın bir yeşil, 2 gün kaldı boyaya bir karar verecez artık....teşekkürler

sekerbay

kendi imkanlarımla ön kule gergisi yaptım,bunun bir faydası olurmu?yoksa boşa mı uğraşmışım,birde motor içini ve bagaj içini siyah renk düşünüyorum;nasıl olur sizce?

Mk1GTI

Alıntı yapılan: sekerbay - 12 Mayıs 2011, 11:36:02
kendi imkanlarımla ön kule gergisi yaptım,bunun bir faydası olurmu?yoksa boşa mı uğraşmışım,birde motor içini ve bagaj içini siyah renk düşünüyorum;nasıl olur sizce?

Mk1 için güzel en azından zamanla kulelerin açılmasını engellersin ama en önemlisi alt gergi onu mutlaka yap.. Traves olmadığı için zamanla ençok açılma o kısımda oluyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

SNCKTR

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 12 Mayıs 2011, 12:10:27
Mk1 için güzel en azından zamanla kulelerin açılmasını engellersin ama en önemlisi alt gergi onu mutlaka yap.. Traves olmadığı için zamanla ençok açılma o kısımda oluyor.
abı nasıl yapılıyor o alt gergı  :)