Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Antalya üyeleri buraya...

Antalya üyeleri buraya...

Başlatan betazom, 30 Mart 2011, 08:05:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betazom

Arkadaşlar ben Antalyada  bulunan vw severlerin bir araya gelmesi için bu konuyu açmış bulunuyorum. umarım tanışır kaynaşır arkadaş oluruz. :tamamdir

dj_burak

Umarım olursunuz ama konuyu sohbet kısmına açsaydın daha iyi olurdu kanımca çünkü konuda kaynamalar olucaktır :)

musa

ilk ben kaynatiyim, antalyadan değilim ama antalyalıyım :D :D

betazom

kaynasın kardeş ne olacak ...gönüller bir olsun değilmi   ;)

betazom

musa elbet gelirsin buraya. temelli gitmedin ya. dünyanın tatil mekanı nede olsa :)

alpers3

bı yanım olympos beımde bnıde yazın lısteye :D :D :D

betazom

gel gel sende gel alper...salınalım konvoy şekli... bambu evlerde konaklama, yanartaş-çıralı  :):)

alpers3

Alıntı yapılan: betazom - 30 Mart 2011, 20:31:26
gel gel sende gel alper...salınalım konvoy şekli... bambu evlerde konaklama, yanartaş-çıralı  :):)
egemen dr ya aklıma sokma zaten ozledım uzun zamandır keyıf yapamıorum gazın wanayı acma ısler gucler var ankarada :D :D :D :D

ReDDeviL

alper abi özgür adamsın ben olsam 1 dk durmazdım antalya kaçarmı ya  :p :p
ADK

alpers3

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 30 Mart 2011, 22:13:56
alper abi özgür adamsın ben olsam 1 dk durmazdım antalya kaçarmı ya  :p :p
gel ankaraya kopalım bırlıkte eslık etmeyen ne olsun :D :D :D :D

ReDDeviL

bilmezmiyim zaten ankaraya tekrar gelirsem fena olcak öle hissediyorum artık makaradan muhabbetten gecenin sonunda gözaltına falan alınabiliriz yani  :D
ADK

alpers3

kaderde warsa buzulmek neye yarar uzulmek :D :D :D :D :D

betazom

4 senedir burdayım haala göremedim şu bambu evleri. gelde senle keşfedelim orayıda  :)

alpers3

o zaman ben gelıp ogreteyım sana ayıptır soylemesı tanırlar benı orda :D :D :D :D dewamlı gıttıgım ıcın ;D ;D ;D