Burak Çetin Ankara emret komutanım :)

Başlatan dj_burak, 29 Mart 2011, 12:39:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_burak

arkadaşlar 2 haftaya kadar askere gidiyorum cuma günü etimesgutta sınava giricem kısa veya uzun dönem sınavdan sonra belli olucak şu ana kadar forumda bir çok güzel arkadaşlıklar kurdum ve güzel buluşmalar yaptık hatta bu pazarda bir buluşmamız var gitmeden yapmak istemiştim bi organizasyonun içine girdik bakalım yine 20yi geçtik gerçi kalabalık olucaz :) hakkınızı helal edin arkadaşlar askerlik süresince foruma fazla giremeyebilirim ayrıca forumdaki arkadaşlarıma ve abilerime çok teşekkür ederim her konuda beni yalnız bırakmadığınız için :)

nizam

hayırlısı olsun hakkında güle güle git
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

MeTHea35

hayırlısı olsun İnş çabuk bir şekilde bitirir gelirsin  :tamamdir

atego

Hayırlısı ile gidip gelin inşallah :) Ben de bekliyorum belki yaza belki de ondan bir sonraki döneme gideceğim.

CoX_BoY

hayırlısı olusun inlşallah karacı olmazsın :) ben daha yeni geldim daha ilişkim kesilmedi 31 marta kadar teğmenim hala tam bende gecen sene  1 nisanda girmiştim 333 . dönemdim sen kacıncı oluyorsun şimdi 339 mu

dj_burak

teşekkürler arkadaşlar inş hayırlısıyla gidip gelicez dönemi hiç bilmiyorum uzun veya kısa belli değil daha ama büyük ihtimalle kısa olucak gibi :)

STAK67

hayırlı teskereler şimdiden :) güle güle git gel inşallah :) bide döndüğünde buluşuruz  :tavkiss:

CoX_BoY

Alıntı yapılan: dj_burak - 29 Mart 2011, 13:51:34
teşekkürler arkadaşlar inş hayırlısıyla gidip gelicez dönemi hiç bilmiyorum uzun veya kısa belli değil daha ama büyük ihtimalle kısa olucak gibi :)
ala hiç belli olmaz ne olacagı hiç bişeye ümit baglama kısa istiyorum komanda olmak istemiyorum dediysen egir dağ komando okulunda olma alasılığı %75 te :D biz de egirdekilerin %80 i kısa istiyorum demiş ama heps uzun yaptılar :D hayırlısı olsun kazasız belasız git gel yeter

suskun

hayırlı teskereler kardeşim 3 nisanda görüşürüz gerçi  :tamamdir
H.G WORKS

dj_burak

Alıntı yapılan: STAK67 - 29 Mart 2011, 20:55:32
hayırlı teskereler şimdiden :) güle güle git gel inşallah :) bide döndüğünde buluşuruz  :tavkiss:

İns bide döndüğümde ayarlarız :)

Alıntı yapılan: CoX_BoY - 29 Mart 2011, 22:53:59
ala hiç belli olmaz ne olacagı hiç bişeye ümit baglama kısa istiyorum komanda olmak istemiyorum dediysen egir dağ komando okulunda olma alasılığı %75 te :D biz de egirdekilerin %80 i kısa istiyorum demiş ama heps uzun yaptılar :D hayırlısı olsun kazasız belasız git gel yeter

Dediğin gibi kardeşim nerde açık varsa oraya gönderiyorlar :)

Alıntı yapılan: suskun81 - 29 Mart 2011, 23:00:40
hayırlı teskereler kardeşim 3 nisanda görüşürüz gerçi  :tamamdir

Saol hamit abi görüşürüz :)

white quattro

quattro

nihilist_deniz

Golf: O bir tutku

GolfMk1Diesel

Abi hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel.
Kılıçoğlu Garage.

dj_burak

Alıntı yapılan: white quattro - 30 Mart 2011, 02:45:08
Hayırlı teskereler :)

Saol hakan abi nasıl olsa gitmeden görüşücez bu pazar :)

Alıntı yapılan: nihilist_deniz - 30 Mart 2011, 08:09:24
Hayırlı teskereler şimdiden...

Teşekkür ederim :)

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 30 Mart 2011, 10:22:41
Abi hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel.

Teşekkür ederim kardeşim inş öyle olucak :)