kampana üstü sahte disk...

Başlatan ASFALT FARESİ, 27 Mart 2011, 20:56:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mc_serkan_126

müthiş... sahte diskin fiyatı ne?
lanet olsun içimdeki bu polo sevgisine

relaxizmir

Hocam on numara olmuş ya.Valla bayıldım ben.En kısa zamanda uyguluyacağım bende.Müthiş fikir için sağol  ;)
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

ASFALT FARESİ

eyvallah ama önler bu sefer kötü duruyo önde orjinal disk var takılmaz heralde
YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

white quattro

kampanayı doğrudan siyaha boyasanız çok daha derli toplu dururdu heralde.
Çünkü ön arka farklı görüntüde olunca göze hoş gelmez gibime geliyor.

Yandan foto koyarmısınız eğer varsa?
quattro

relaxizmir

Az önce alüminyum renginde sipariş ettim 2 adet.Bakalım nasıl olucak  ;) Bu arada bu malzeme metalmi ?
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

ASFALT FARESİ

ince aliminyum
Alıntı yapılan: relaxizmir - 31 Mart 2011, 10:42:42
Az önce alüminyum renginde sipariş ettim 2 adet.Bakalım nasıl olucak  ;) Bu arada bu malzeme metalmi ?
YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

relaxizmir

GolfMk1Cabrio

Bendede vardı sonradan gözüme çok çakma hatta apaçi gibi gelmeye başladı kuzenimin arabasına taktık şimdi daha güzel kampanalarımı boyattır bence daha iyi  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

relaxizmir

Bende Yaptımki  :) Gayet güzel görünüyor aslında.  ;) Arkadaşlar bu arada alırken bir paket fazla almışım.Almak isteyen olursa bende aynı renk var.Yardımcı olabilirim.Aldığım fiyattan vereceğim.

berkay35

relaxizmir

Yok üstad  ;D Kalipersiz model bu  ;D İçten Kaliperli  ;D ;D ;D Ya o değilde şunu sorayım.Ben diskleri taktıktan sonra frene basınca araçta titreme olmaya başladı.Sizdede varmı???

berkay35