Golf II orijinal akü kaç amper olmalı?

Başlatan serhaty, 24 Mart 2011, 23:26:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhaty

Benim aracım otomatik orijinal aküsü kaç amper olmalı?

suskun

60 amper
72 amper tak daha rahat olur senin için
H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Abi otomatikle orjinal aküsünün amperiyle alakası yok 72 A tavsiye ederim soğukta marş basışı bile değişir  :tamamdir Normalde bizim MK1-MK2'lerde 60 A var ama hangi elektrikçiye gidersen git sana 72A tavsiye eder ben kendi MK1'ime 90 A koydum ama sakın sen koyma direk tak 72 A MUTLUYU mutlu mesut devam et  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ilker_rr

Serhat abi benim araç  91 model TD  manuel vites , benim araçta da 72 amper var , ve 72 amper tavsiye ediyorlar , ama orjinal aküsü hakkında bilgim yok saygılar.

GolfMk1Cabrio

Jerewure

Valla ben bi yerlerden 75 ah sıfır massey ferguson aküsü düşürdüm :) Gayet iyi 55 tl ye aldım tek derdi ters kutuplu olması onun dışında neredeyse çıkma akü fiyatıa sıfır akü :)

lostys

dizelde 60 amper çabuk tükeniyor, özellikle kızdırma sonrasında. 72 amper dizel üzerinde ideal.

ilker mk2

orjinali 60A daha 2 ay önce değiştirdim 72A koydum bende ve araba kendine geldi ısıtma falan daha hızlı oluyo artık benim tavsiyemde 72Amper

serhaty

60 amper Varta aldım arkadaşlar , 72 sığmaz dedi fiyatta uygun olunca ısrar etmedim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

ilker_rr

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: serhaty - 28 Mart 2011, 13:57:43
60 amper Varta aldım arkadaşlar , 72 sığmaz dedi fiyatta uygun olunca ısrar etmedim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Sığmaz ayakları yalan abi ama yapıcak bişey yok ben 72 almanı isterdim  :-X