Golf III logosuz ön panjur

Başlatan betoqu, 24 Mart 2011, 14:28:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betoqu

Selam arkadaşlar.
Elimdeki panjurum kırıldı ve ekdeki logosuz panjurdan arıyorum. Satan,satılan yeri bilen varsa ve  yardımcı olursa sevineceğimm...  ;)

MeTHea35

uygun fiyat bulan satan bir yer varsa bende alırım  ;)

betoqu

Uzun zamandır arıyorum,yok satıyor resmen... =)

MeTHea35

izmirde 3 yere baktım yok italatcılarıyla bile konustum onlardada yok ankarada birini aradık elınde 1 tane kalmıs onunda tırnakları kırık
sahibinden.com dada 90TL 150TL fiyat çeken var moral bozucu şekilde :D >:(

barut

aksarayada baktırdım orda da yok 150 lira çeken elemana mesaj atmıştım kargo senden olursa 100 vereyim diye ses gelmedi :D bulunmayınca fiyatlarda fırlıyor

MeTHea35

Alıntı yapılan: barut - 24 Mart 2011, 14:41:41
aksarayada baktırdım orda da yok 150 lira çeken elemana mesaj atmıştım kargo senden olursa 100 vereyim diye ses gelmedi :D bulunmayınca fiyatlarda fırlıyor
aynen ama sorun değil beklerim ben  :D o kadar para versem kendim üretirim   :D :D :D

barut

vereceğimden değil zaten nabız yokluyom :) forumdan bir arkadaş benden haber bekleyin dedi bakalım ses gelcekmi ben onu bekliyorum :D

betoqu

Aslında forumda birini görevlendirmek lazım tedarikçi olarak... :)
Kendimiz sipariş eder,kendimiz kullanırız..  ;)

betoqu

Alıntı yapılan: barut - 24 Mart 2011, 15:40:45
aslında burda var ama :D

FK ABS Sport Grill  - fit for VW Golf 3 (Typ 1HXO/1HX1) year 91-97

O buraya gelene kadar parça pinçik olur. Fk'dan alınacaksa toptan alınmalı,ambalaj açısından... ;)

Kingpin

Şu bulunamayan parçaların fiyat artışına da hastayım. Bu nasıl bir zihniyet anlamış değilim.

MeTHea35

Alıntı yapılan: Kingpin - 24 Mart 2011, 17:33:43
Şu bulunamayan parçaların fiyat artışına da hastayım. Bu nasıl bir zihniyet anlamış değilim.
anlık olarak ihtiyaç duyuyosun ve yok ve ya fiyat tavan yapmış bunun zaten farkına varan bir kişi bunu almaz ki  :)

betoqu

Ya arkadaşlar bu grilin kalbını çıkarıp,kendimiz yaptıramaz mıyız..?