arac rengi tavsiye.

Başlatan cypruslee, 23 Mart 2011, 19:06:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PoloGTI

Vw Polo 6N

ozmo

boşuna renk arıyorsun en güzeli kendi orjinal rengi bence poloların orjinal rengi sonradan yapılmalardan daha güzel hele turuncuyu hiç önermem çok kötü sırıtıyor

ReDDeviL

Tonu guzel olunca siritmiyor , tel den giriyorum eve gidince aticam ornek resim
ADK

punjhier

Pembeye boyatmayı düşünüyomussun. Bence de öyle yap. Ama kıskanabilen insanların eleştirilerine ve bazı geri kafalı insanların sen nasılk erkeksin demesi gibi eleştirilerini de hesaba kat  :tamamdir
DEU Tıp Fakültesi
ford focus 1 '05 - peugeot 206 xt '00 (satıldı) - polo 98 6n openair (satıldı)

cypruslee

aslinda aracimin orjinal rengi resimde goruldugu uzere yeşil .  daha sonradan ustundekı metalik lacivert oldu .

bugun araci baştan aragi kadar soydum sirf bunun icin okula gitmedim polo sevdam başka galiba  :sevgi: hazir kople soymuşken  taban halisinida  koltuklarida yikamaya veriyim dedim. :tamamdir

punjhier

hocam ne yapmıssın arabayı böyle. tamamen soymussun :). bunu ben de yapmak ben de yıkatmak istiyorum  :tamamdir
zor olmuyo mu
DEU Tıp Fakültesi

cypruslee

Alıntı yapılan: punjhier - 24 Mart 2011, 20:08:37
hocam ne yapmıssın arabayı böyle. tamamen soymussun :). bunu ben de yapmak ben de yıkatmak istiyorum  :tamamdir
zor olmuyo mu

aslinda  goruldugu gibi zor degil  ustaya sadece ön koltugun bitanesini sökturdum birde arka kotugun arkasini gerisi kolay  sadece alet edavat lazim  :tamamdir

punjhier

eline saglık. neyse biz bilmediğimiz işe elimizi atmayalım bence :)
DEU Tıp Fakültesi

cypruslee

Alıntı yapılan: punjhier - 24 Mart 2011, 20:19:44
eline saglık. neyse biz bilmediğimiz işe elimizi atmayalım bence :)
bende sanayici falan degilm  unv ögrencisiyim  ama biraz merakliyim sadece :tamamdir

punjhier

ben de lise son ögrencisiyim. şimdi bunlarla uğraşmaya cesaret edemiyorum. yoğun çalışma temposundayım. arabayı yıkamakta bile zorlanıyorum :)
DEU Tıp Fakültesi

atego

Tamam ben de söküyorum sanayi ile işim bittiğinde :D Hakkaten ben de çok istiyordum, düşen paraları toplarım hem :)

ReDDeviL

Para toplama islemine yardim lazimmi bugta :D
ADK