kısa şanzıman

Başlatan cypruslee, 22 Mart 2011, 15:28:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cypruslee

arkadaslar  benim 98 model   1.4 16v  polom var . bunu kısa şanzıman cevire bilirmiyim yada buna  uyan bir gtı şanzıman bula bilirmiyim bu konu hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim. :-\

atego

Şu an aracınızın üzerinde olması gereken şanzıman zaten en kısa şanzımanlardan.

cypruslee

peki bu   vites oranlari düsüre bilirmiyiz?  yani daha kisa bir  oranli  bir sanzıman ortaya cıkara bılırmıyız?

VWci

CWN kod 1.0 sanzımanı kullanacaksın...

cypruslee

Alıntı yapılan: VWci - 22 Mart 2011, 19:28:59
CWN kod 1.0 sanzımanı kullanacaksın...
bu  şanzimanin kullandigi bir seri varmi ?  yoksa özel üretimmidir?

atego

1.0 motora sahip Polo larda bulunan şanzıman bu.

cypruslee

peki oranlardan heberiniz varmi   ?

atego

Aradım ama maalesef bulamadım.

VWci

196'da 5 bitiyor olması lazım.

cypruslee

arkadaslar ben bu  dediginiz şanzimani buldum.  adam benden haber bekliyor  sizce arabanin gidişi cok  bir degişiklik olurmu yada konu ile ilgili kime danişm lazim? :-\ birde boyle bir tablo buldum

AHZ
1st - 3.45
2nd - 2.09
3rd - 1.47
4th - 1.1
5th - 0.85
FD - 4.27

CWM
1st - 3.45
2nd - 1.95
3rd - 1.25
4th - 0.89
5th - 0.74
FD - 4.06

atego

1. Şanzıman bendeki sportline şanzıman bilgileriyle aynı oranları içeriyor, çok ufak değişiklikler var. 2. şanzıman daha uzun oranlı ilk şanzımandan. Bence sportline ı kendi şanzımanı ile bırakın, yapacağınız masrafa farklı bir şeyler yaparsınız. Zaten yeterince kısa oranlı :)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: atego - 27 Mart 2011, 19:30:35
1. Şanzıman bendeki sportline şanzıman bilgileriyle aynı oranları içeriyor, çok ufak değişiklikler var. 2. şanzıman daha uzun oranlı ilk şanzımandan. Bence sportline ı kendi şanzımanı ile bırakın, yapacağınız masrafa farklı bir şeyler yaparsınız. Zaten yeterince kısa oranlı :)
bende sportline kullanicisi olarak bugraya katiliyorum :tamamdir
ADK

cypruslee

arkadaslar benim aracta 1.4 sporline ama afh  ile ilgi vites oranlarina ulaşamadim nerden ala bilirim?

atego

1st - 3.45
2nd - 2.10
3rd - 1.47
4th - 1.1
5th - 0.87
FD - 4.28

Bu şekilde olması gerekiyor, en azından ben böyle biliyorum :)