Kara Nazi Gidiyooooor (Satılık)

Başlatan baki çelik, 20 Mart 2011, 18:42:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

Ankara  sürprizler alemi Hamit abinin Ventoyuda göremedik Baki abinin aracıda... Hayırlı şatışlar ve Hayırlı olsun abi
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

GolfMk1Cabrio

Hayırlı satışlar Baki abi yeni VW neymiş merak ettim doğrusu  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

savasgti

baki çelik

Arkadaşlar herkesin iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum daha iyisi sizlerin olsun inşallah  :tamamdir :sevgi:  daha iyisi olan için de olanın iyisini dilerim  ;D

STAK67

satmadan jant lastiği banamı hediye ediyon abi çok sağol ya :D  :D ;D takıp bi foto çeksek aslında satılmadan :D

prens_0606

Alıntı yapılan: STAK67 - 21 Mart 2011, 23:19:24
satmadan jant lastiği banamı hediye ediyon abi çok sağol ya :D  :D ;D takıp bi foto çeksek aslında satılmadan :D
baskan jant lastigi aldık taktık cok şükür ben fotoları cekip atarım en kısa zamanda  :D

htmetin

Araca yapılanları okumam 2 günümü aldı   :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

STAK67

Alıntı yapılan: prens_0606 - 22 Mart 2011, 12:55:15
baskan jant lastigi aldık taktık cok şükür ben fotoları cekip atarım en kısa zamanda  :D

tüh be  :saskin: hayırlı olsun o zaman :D

baki çelik

Arkadaşlar araçda ekstra olarak satılabilecek müzik tesisatı, direksiyon vites topuzu pedal seti, simit stepne lastiği var farlarını yada jant lastiğini alan adama vermeyi düşünüyorum sonuçda sıfır jant+lastik alan hayrını görsün dua etsin yeter ben aldığım gün ekstradan masraf etmiştim çünkü 2.el araç alıpda lastik almayan yok diyebilirim ama isteyen olursa diğerlerini verebilirim

prens_0606

baki abi hani stepneyide veriyodu onu söylemeyi unuttum bak yaa ;)

suskun

H.G WORKS