senin adına gercekten üzüldüm abi Allah hiçbirimizin başına vermesin.''Malın mı var derdin var'' lafının gerçeklik payını bikere daha öğrenmiş olduk...çok gecmiş olsun.Allah beterinden korusun hepimizi...bu arada dodiklerde hayırlı olsun...
Teşekkür ederim tavşan üzüldü baya sevinsin garibim

Ömer abı gecmıs olsun..Bızım arabalrı calmak cok kolay aman dıkatlı olalaım 80 tl olan alarmdan kacmayalım baston klıt mutlaka takalım allah buyuk beladan saklasın bır fakırı doyur abı
Sağol Cahit bastonu takmak şart oldu haklısın.Daha önceden bu rabayı çalmazlar çalıp ta ne yapacaklar diye düşünüyordum ne yapacaklarını öğrenmiş oldum gezmek için çalıyorlarmış

Ben aracı tekrar olay yerinin yakınlarına bırakmasına takıldım insanflı hırsızlarda var demekki

[/quote]
O zaten ayrı bir muamma artı hıyar arabayı kontak anahtarıyla çalıştırmış direksiyon kilidi sağlam çünkü.tamam şimdi kapılar bi şekilde benzer anahtarla falan açılırda kontak anahtarı nasıl açlır bilemiyorum ilginç.
emniyet müdürlüğüne bu yaşadığını bildir derim..böle itlerin yüzünden malımıza göz diken heriflere haddini bldiremiyoruz..
Neyse ağzımı bozmayayım diyecek söz çok ama burası yeri değil