Gönderen Konu: Golf mk1'im çalındı !  (Okunma sayısı 15819 defa)

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
Golf mk1'im çalındı !
« : 08 Mart 2011, 23:21:11 »
Eşoğlunun biri bugün arabamı sabah işe giderken parkettiğim yerden çalmış yaklaşık 100-150 km gezmiş dolaşmış sağ arka çamurluğu bir yere takmış sonra getirip 200metre aşşağıya bırakmış  >:( akşam bi geldim araba yok aslında çekilecek bir yerde değildi ama yinede yakındaki otoparklara sordum belki çekmişlerdir diye, hiçbirinde yoktu en son umudu kesmiştim karakola gidiyorduk  bizim arkadaş bi daha bakalım  belki görememişsindir dedi, bende yok artık dedim ama hıyar arabayı sol tarafa bırakmış   :bekleriz: bi baktık orda duruyor kapılar açık içerisi darmadağan olmuş.paspasları kaldırmış hepsini bir yere toplamış ona anlam veremedim  :) neyse 155'i aradım polis çağırdık adama anlattık durumu benden ne yapmamı istiyorsunuz gibi anlamsız sözler sarfetti  karakola gittik iki saat orda anlattık durumu hıımmm çok garip vs dediler bi tutanak tutturamadık .Adamlara diyorum adam hırsızlık yapmıştır birine çarpmıştır başım belaya girer falan yok nuh dedi peygamber demediler sizin 155'i aradığınız telefon resmi belge yerine geçer falan dedi salladı durdu ... vesselam maceralı bir gece oldu  .Arabama kavuştum   :sevgi: ama kafam bu tutanak mevzuuna takıldı :-\
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf mk1'im çalındı !
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2011, 23:23:10 »
gecmıs olsun.
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2011, 23:24:02 »
155 i aradığında kayıt altına alıyorlar aradığın zamanı unutma o bir delil senin açından geçmiş olsun gene düşünceli hırsızmış yaf yerine getirmiş gibi bir şey  :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı cyber34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2011, 23:25:14 »
geçmiş olsun kardeşim
baston kilit al
fakat adam kafaya koyduktan sonra çalmayı çalar.

Çevrimdışı alpers3

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2011, 23:27:33 »
buyuk gecmıs olsun sıkıntılı bırısıymıs hangı amacla aldıysa arabayı :t :t :t :t

Çevrimdışı atego

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 08 Mart 2011, 23:28:41 »
Çok geçmiş olsun, Allah kimseye yaşatmasın. Çok kötü bir durum, hele bir de geri gelmeyenler de var :(

Çevrimdışı deepblue

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 08 Mart 2011, 23:29:23 »
geçmiş olsun Ömer

Çevrimdışı nihilist_deniz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Mart 2011, 23:34:25 »
Geçmiş olsun... Ben polisin neden tutanak tutmamasına şaşırdım.Sonuç ta ortada olan bir durum var zor bir sey değil yazacağı bir kaç kelime...
Devletin dili yazıdır...
« Son Düzenleme: 08 Mart 2011, 23:35:12 Gönderen: nihilist_deniz »
Golf: O bir tutku

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Mart 2011, 23:43:55 »
geçmiş olsun kardeşim
baston kilit al
fakat adam kafaya koyduktan sonra çalmayı çalar.

Evet şart oldu  :o
155 i aradığında kayıt altına alıyorlar aradığın zamanı unutma o bir delil senin açından geçmiş olsun gene düşünceli hırsızmış yaf yerine getirmiş gibi bir şey  :D

Yani birde öyle bişey var sen arabayı çal sonra çaldığın yere geri getir bırak nasıl bir ruh hali ise anlamak zor ::)

Hepinize teşekkür ederim kimsenin başına gelmesin.Arabanın maddi değerinden çok sürekli ilgilendiğimden ve sevdiğimden manevi olarak etkiledi beni.
1993 RENO TOROS
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı dj_burak

• Burak Çetin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 08 Mart 2011, 23:46:14 »
çok büyük geçmiş olsun anlaşılan polislerde pek uğraşmak istememiş ama arada tanıdık falan olsaydı o zaman hırsızı bile aramaya kalkarlardı tahminimce...

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 08 Mart 2011, 23:46:56 »
benim kapıyı kurcalamışlardı edirnedeyken ozaman bile ne kadar sinir olmuşyum senin ruh halini düşünmek çok zor dostum ya :(
çamurluğun durumu nasıl?
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Mart 2011, 23:47:08 »
Zaten alan dana sırf gezmek için almış anladığım kadarıyla orjinal beta teyp falan vardı duruyor yerinde bagajda  bi dünya takım taklavat vardı  bagajı açmamış bile neyse bulundu ya çok sevindim  :sevgi:
1993 RENO TOROS
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2011, 23:49:03 »
çok büyük geçmiş olsun anlaşılan polislerde pek uğraşmak istememiş ama arada tanıdık falan olsaydı o zaman hırsızı bile aramaya kalkarlardı tahminimce...

tamamen katılıyorum zaten arabanın çalındığı yerde mobeseler var ama uğraşacak adam yok  :-X  çamurlukta da çok bişey yok aslında boya ve birazda daha önce atılan macun kalkmış .
1993 RENO TOROS
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 09 Mart 2011, 00:11:41 »
Yani birde öyle bişey var sen arabayı çal sonra çaldığın yere geri getir bırak nasıl bir ruh hali ise anlamak zor ::)

Hepinize teşekkür ederim kimsenin başına gelmesin.Arabanın maddi değerinden çok sürekli ilgilendiğimden ve sevdiğimden manevi olarak etkiledi beni.
yarın yanımıza gelen polis arkadaşlardan bu mevzu ile ilgili bilgi aliyim. bakalım doğruluk payı var mı telefon olayının geçerli olup olmayacagı konusunda.

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.