Golf MK3 Yeni Fotoğraflarımız Sayfa:30 Güncel...

Başlatan MeTHea35, 08 Mart 2011, 14:14:35

« önceki - sonraki »

gültekin77

Maşaallah,
İlk resimler nerede son hali nerede :)
Çok emek var,güzel olmuş. :tamamdir
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

MeTHea35

Alıntı yapılan: gültekin77 - 06 Mayıs 2011, 08:40:27
Maşaallah,
İlk resimler nerede son hali nerede :)
Çok emek var,güzel olmuş. :tamamdir
Eyv çok teşekkür ederim bunu duymak çok güzel bişi  :sevgi: sizinde yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız :tamamdir

cengizhan_mk3

MK 3 lerin hayata geri döndürülmesi bu aracın hastası olarak gerçekten güzel bir duygu.. Ben yolda sahibi tarafından ilgi görmeyen sadece araba olduğu için golf olduğu için değil kullanılan mk ları gördükçe bile üzülüyorum. o yüzden ellerinize sağlık.  Çok heves edip bütçemi aşırı zorluyorum böyle yapmayacam diyorum ama nafile bilakis bişey yaptırdıktan sonra şöyle yıkayıp karşısına geçip izlemek gibisi yok :)

MeTHea35

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 06 Mayıs 2011, 15:00:36
MK 3 lerin hayata geri döndürülmesi bu aracın hastası olarak gerçekten güzel bir duygu.. Ben yolda sahibi tarafından ilgi görmeyen sadece araba olduğu için golf olduğu için değil kullanılan mk ları gördükçe bile üzülüyorum. o yüzden ellerinize sağlık.  Çok heves edip bütçemi aşırı zorluyorum böyle yapmayacam diyorum ama nafile bilakis bişey yaptırdıktan sonra şöyle yıkayıp karşısına geçip izlemek gibisi yok :)
:sevgi: :tamamdir aynen bazen görüyorum bizim aradığımız kriterdeki araçlar aracın değerini bilmeyen kişiler tarafından kullanılıyor o zaman moral bozuklugu yaratıyor.ama bir mk3 daha elimizden ve olanaklarımız elverdiğince toplamaya çalıştık. çok teşekkür ederim yorumun için

cengizhan_mk3

Rica ederim. Kısmetse izmire geldiğimde görüşmek üzere bu yaza bir düğün  olacak gibi :)

MeTHea35

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 07 Mayıs 2011, 14:29:49
Rica ederim. Kısmetse izmire geldiğimde görüşmek üzere bu yaza bir düğün  olacak gibi :)
İnş görüşürüz.Hayırlısı olsun ;)

suskun

H.G WORKS

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 28 Mayıs 2011, 00:12:21
maaşallah  çok sıkı oldu bu mete :sevgi:
Eyv Abi sağol,Biraz Daha yapılıcakları var yere basmamız lazım acil Belki 1'' daha jant buyutmemiz sonra zaten hepten  :sevgi: :sevgi:

ALPER.

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 28 Mayıs 2011, 00:14:05
Eyv Abi sağol,Biraz Daha yapılıcakları var yere basmamız lazım acil Belki 1'' daha jant buyutmemiz sonra zaten hepten  :sevgi: :sevgi:

turuncuuuu

cengizhan_mk3

araç güzel eline sağlık bir ofsete iki leylek modundan sürüngen moduna geçmesi gerekiyor tamamen benim fikrim

MeTHea35

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 28 Mayıs 2011, 18:48:01
araç güzel eline sağlık bir ofsete iki leylek modundan sürüngen moduna geçmesi gerekiyor tamamen benim fikrim

Eyv teşekkür ederim.Düşüncelerimizi aşağı yukarı aynı offset olarak 9j olmasa buna düşünüyorum ve yere basılması gerekiyo acilen  ;D ;)

cengizhan_mk3

ya ben 8 j de bile arkalarda çok zorlandım bir ton iş çıkardı..  :) benimde araç yerle birdi biraz yükselttim arkaları 3 kişide bile sürtüyodu coilover bekliyoruz bakalım.. ön 8 j  arka 9j olsa birde kamber tadından yenmezde almak uydurmaktan daha zor usta..