Golf MK3 Fk logosuz panjur acil aranıyor

Başlatan MeTHea35, 07 Mart 2011, 13:57:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

5ani5 mk2

piyasadaa mk3 parçası kalmaadı şaammma makaaa:)   panjur hacctor sattıı:)
Exclusive Garage

htmetin

Golf 2'nin bile logosuz panjur, angel far bir çırpıda bulunuyorken bizim araçlara bir logosuz panjur bulamadık kaç aydırr. çok iyi hatırlıyorum geçen sene bu zamnalar almayanı dövüyorlardı.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: htmetin - 02 Ağustos 2011, 14:42:32
Golf 2'nin bile logosuz panjur, angel far bir çırpıda bulunuyorken bizim araçlara bir logosuz panjur bulamadık kaç aydırr. çok iyi hatırlıyorum geçen sene bu zamnalar almayanı dövüyorlardı.

+1 bende dayak yemiyim diye almıştım :P
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

cengizhan_mk3

usta geliyo geliyoda ooooooo bekle allah bekle canın çıkıyo.. ben hazırı bulunca aldım murat kardeşimden  :tamamdir

freegane

Alıntı yapılan: htmetin - 02 Ağustos 2011, 14:42:32

o malzemeler son kalan mallardı o yüzden elden çıksın stokta yer kaplamasın diye o fiyata boşaltıldı :) isteyen olursa bugün bile kargosunu çıkartabilirim,var bir toptancının elinde ama ondan alırsam satış fiyatımın minimum 140 lira olması gerekiyor,düşünün artık adam kaç para istiyor :)

barut

Alıntı yapılan: freegane - 13 Temmuz 2011, 22:24:18
15 ağustos gibi ürünler Türkiye'ye gelmiş,gümrükten geçmiş bütün işlemler bitmiş olur :)

internet şubesi açık EFT / Havale için beklemedeyim  :saygılar