Botokslu SATILIKTA...Golf MK1 GTI

Başlatan escocem, 05 Mart 2011, 03:03:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-golf-mk1-1-8-gti-ozel-proje-indirim/detay

Mart ayının son haftası devrini alacağım evin mütahiti takasa sayark 10.000 tl sayıyor aracımı..Alıp 21 yaşındaki oğlunun altına verecek onca emek ve para boşuna gidecek..Düşünen olursa elini çabuk tutsun o kadar emek ve para boşa gitsin istemiyorum :-\

mustklc

mütehattin oğlu görmesin ilanı. ;D

öyle bir anlatmışsın ki, mütahttin oğlu şu çocuk sanırım.:

vurucam kırbaçı

Araba binmek içindir..

omertek

;D O zaman Nasrettin hoca hesabı testiyi kırmadan enseye tokadı basıcan sonra vereceksin arabayı  ama ev daha önemli , hayırlı satışlar.
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

escocem

teşekkürler arkadaşlar ;D resim sağlam olmuş  :D  kısmetse mütahitin oğlu yerine ilgi gösterebilecek bi kardeşimize teslim edicem :tamamdir

ReDDeviL

Masallah guzel arac hayirli satislar
ADK

escocem

CoX_BoY

arabanın fiyatı verdiğin fiyat gercen hak ediyorda benim bütcem yetmiyor zaten suarada bende mk1 aldım gibi cuma yada pazartesi alacam arabayı hayırlı satışlar inşallah değerini bilen birine gider

ReDDeviL

Gercekten tam saklanmalik garaj arabasi ins degerimi bilen alir ici gidio insani
ADK

yesilkrt

Alıntı yapılan: escocem - 05 Mart 2011, 03:03:26
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-golf-mk1-1-8-gti-ozel-proje-indirim/detay

Mart ayının son haftası devrini alacağım evin mütahiti takasa sayark 10.000 tl sayıyor aracımı..Alıp 21 yaşındaki oğlunun altına verecek onca emek ve para boşuna gidecek..Düşünen olursa elini çabuk tutsun o kadar emek ve para boşa gitsin istemiyorum :-\
10bin TL veriyosa çok iyi, hiç durma sat. Hem de genç yaştaki kullanıcılar kıymetini daha iyi bilir.
MK-IV- Comfortline

escocem

Teşekkür ederim arkadaşlar,çok daha iyisine binmek sizlere nasip olsun..

ReDDeviL

Alıntı yapılan: yesilkrt - 09 Mart 2011, 14:06:27
10bin TL veriyosa çok iyi, hiç durma sat. Hem de genç yaştaki kullanıcılar kıymetini daha iyi bilir.
bence o biraz değişken bir durum gençlik durumu bunun aileyle , yetişme tarzıyla ..vs vs alakası var  :)
ADK

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

ReDDeviL

Para ..k gibidir genc de olsa heba eder guzelim
Arabayi bir tane arkadasim
Var babasi mutahitte 2 araba pert etti :D
ADK

CoX_BoY

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 09 Mart 2011, 21:23:11
Para ..k gibidir genc de olsa heba eder guzelim
Arabayi bir tane arkadasim
Var babasi mutahitte 2 araba pert etti :D
benimde öyle arkadasım var babası mutahit salak salak işlere para yatırıyor nasılsa para ...k :)