kapı aynası eski tip yerine ne kullanabilirim.

Başlatan midbar, 05 Mart 2011, 00:42:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

midbar

merhaba arkadaşlar benim mk1 e yan aynaların yerine hangi aracın aynasını uydurabilirim.

STAK67

yuvarlak aynalar var sanırım vosların onlar güzel oluyo

midbar

Alıntı yapılan: STAK67 - 05 Mart 2011, 01:16:03
yuvarlak aynalar var sanırım vosların onlar güzel oluyo
bildiğimiz 1302 ve 1303 lerin onlar oluyomu?

STAK67

Alıntı yapılan: midbar - 05 Mart 2011, 01:18:53
bildiğimiz 1302 ve 1303 lerin onlar oluyomu?

remzi takmıştı uydurulur bi şekilde neden olmasın

midbar

MeTHea35

midbar

tamam o zaman yarın 2 tane ayna alırım o zaman

MeTHea35

parçaları nereden temin ediyosun izmirden?

midbar

ben izmirde 3. sanayide japon oto var oradan genelde alırım ama diğerlerinede sorarım tabi. bizim müşterimiz olur aynı zamanda yamuk yapamaz yani. yenisi olmayan bazı çıkma parçalardada yarımcı olur ahmet abi.

MeTHea35

bende orayı söylicektim aklında bulunsun diye ayrıca aradıgın parcayı olurda bulamazsan mehmet kucuk basmane alman oto basmane  oralarda da cıkma parçaları bulma imkanın var  ;)

midbar

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 05 Mart 2011, 01:42:42
bende orayı söylicektim aklında bulunsun diye ayrıca aradıgın parcayı olurda bulamazsan mehmet kucuk basmane alman oto basmane  oralarda da cıkma parçaları bulma imkanın var  ;)
bu gün koltuklarımı alman oto dan süleyman abiden aldım zaten. valla araçlar eski olduğundan çıkmacıları bile öğrendik 1 ayda.

STAK67

Alıntı yapılan: midbar - 05 Mart 2011, 01:44:05
bu gün koltuklarımı alman oto dan süleyman abiden aldım zaten

koltukları ne kadara aldın ?

MeTHea35

söylememe gerek yokmuş yav sende izmirde parça alınabilecek yerleri biliyomuşsun :)

midbar

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 05 Mart 2011, 01:47:02
söylememe gerek yokmuş yav sende izmirde parça alınabilecek yerleri biliyomuşsun :)
valla öğrendik ya sorma zaten sanayiciyim filtre satışı yapıyorum bende sanayide geçiyo 10 senedir zamanım