Golf mk1 proje başlangıcı

Başlatan hakangazi, 03 Mart 2011, 00:53:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakangazi

Merhaba aranıza yeni katıldım.Bi süredir bu sitede gezinip mk1'leri inceliyordum.dayanamadım  ;) 1982 model bir golf 1 gl aldım ve toplatmaya başlamak üzereyim.

Öncelikle çamurlukları ne kaddar uzatıcağımı bilmediğimden BBS rs 16 gold  jantları aldım fakat aracın üstüne takmadım bütün işlemler bitmeden takmayıda düşünmüyorum.Araç kırmızı renk ve ben renkte kararsızım.bunun yanında bir çok parça eksiğim var yardımlarınız ve tecrübelerinizi aktarmınızı bekliyorum.saygılar

SNCKTR

hosgeldın fotolarıda koyarsan daha yardımcı olabılırız  :)

hakangazi

panik

kolay gelsin diyelim bi mk1 mania daha...

yusa

arkadasım hos geldın aramıza zaman ve para ısteyen bır ıs olsada sonucunda verdıgı mutlulugu baska seyde yasamak imkansız. bende mk1 hastasıyım ama soyle bırsey var kısa tıp stop olacak benımde o cok hosuma gıdıyor acaba bu takıntıda ınsanlar var mı benım gıbı :)

GolfMk1Diesel

Hoş geldiniz kolay gelsin. Mk1 ler güzel arabalar bide dilinden anladığınızda hiç sıkıntısız o size siz ona çok iyi ısınırsınız. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

STAK67

hoşgeldin foruma :) güzel bi proje olacak gibi takipteyiz :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: yusa - 03 Mart 2011, 03:21:48
arkadasım hos geldın aramıza zaman ve para ısteyen bır ıs olsada sonucunda verdıgı mutlulugu baska seyde yasamak imkansız. bende mk1 hastasıyım ama soyle bırsey var kısa tıp stop olacak benımde o cok hosuma gıdıyor acaba bu takıntıda ınsanlar var mı benım gıbı :)
Ben mesela bencede Mk1 dediğin kısa stop nikelaj tampon olucak  8) Bu arada aramıza hoş geldin kapalı garajın var sanırım sen baştan şanslısın kolay gelsin MK1 Fun sayısı artıyor  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MeTHea35

white quattro

fotolar 3254395 dk'da açılsada hoşgeldiniz kolay gele...  ;)
quattro

GolfMk1Cabrio

Maşallah çok yakışıklı kırmızı olsun çamurdan olsun  :sevgi: Bu arada sinyal camlarını Turuncu sinyal camlarıyla takas etmek istersen sinyal camlarına talibim  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

hakangazi

Hoşbulduk  :) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Hem uygun hemde işin ehli bir kaportacı ve boyacı bulamıyorum. daha önce toplayıpta işçiliğini önerebileceğiniz usta varmıdır?

betazom

hayırlı olsun araban da forum üyeliğinde. aracın çok toplu duruyor. yorgun değil sanki.zevkle izleyeceğim.kolay gelsin. :tamamdir

erdem325