Bu Gece Mazota Zam Var 24.02.2011

Başlatan ozmo, 24 Şubat 2011, 20:28:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozmo

Bu gece mazota 10 krş zam var aslında hafta sonu 5 krş gibi duyum almıştım ama bu gece yapılacakmış adamlar vergiden indirim yapmak yerine sürekli zam yapıyorlar suçuda bayi karı çok deyip bayiye atıyorlar hadi hakkımızda hayırlısı  :bekleriz:

STAK67

nihilist_deniz

Enerji bakanın açıklmasını tam hatırlamıyorum ama suçu yakıt şirketlerine atıyordu...
ama vergilerden hiç bahsetmiyor adamın söylediklerini duyunca sinir oldum. aldığımız bir lt benzinin %67-70 oranında vergisimi olur  :bekleriz: :bekleriz:
Golf: O bir tutku

dj_burak

ya benim içime dert oldu nefes alamıyorum artık milletimiz nasıl oluyorda suskun kalıyor anlamıyorum abi herkesin sakladığı gizli bi parası mı var neden kimse sesini çıkarmıyor yemin ediyorum bi gün kendimi doğricam bu fiyatlardan yemin ediyorum ya

lostys

yarın gönenden bi teneke 10 no yağ alcam.. olmıcak böle.. yarım bidon mazot, yarım bidon yağ kullanıcam bakalım nası olcak..

PoloGTI

Of zam zam zam hayırlı haber yok  :(
Vw Polo 6N

suskun

gittim depoyu fulledim yazıklar olsun bunlara  :bekleriz:
H.G WORKS

lostys

freeman

ya daha hafta başında 3krş zam gelmedimi mazota bu ne ya, önceki günde benzinden geçirdiler, zorla küfür ettiriyorlar insana, kimsede çıkıp bişey demiyor ilginç valla nereye kadar gidecek böyle anlamıyorum

ozmo

ohhhhşşşşşşşşşşşşş geldi  :sevgi:

nihilist_deniz

benzine de gelir mi haftasonu için ona göre benzin doldurayım araca
Golf: O bir tutku

freeman

benzine aynı zam geldi zaten 3 gün önce bi daha gelmez sanırım en azından 3-4 gün içinde :D

mustklc

bu ne lan arabadan tiksindik :saskin:

yıl sonuna mazot 4 olur diyordum. bu gidişle nisana bile kalmayacak
Araba binmek içindir..

ozmo

5 kuruşda benzine bekleniyor sanırım bir iki güne kadar gelir.