Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW POLO 6R NET YAKIT BİLGİSİ 1.4 1.2 Benzinliler ve 1.6 1.2 Dizeller - Sayfa 22

VW POLO 6R NET YAKIT BİLGİSİ 1.4 1.2 Benzinliler ve 1.6 1.2 Dizeller

Başlatan discox, 22 Şubat 2011, 19:14:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

aynen abi bu gece fullemek lazım.

coupe

özgür kardeşim valla sayende 4 litre fazladan benzin aldım  :tamamdir

o.bilge

coupe

evet 4,18 den aldım litrede 50 kuruş   :D ortalamayı düşürelim bari  ;)

kemal_koker

Alıntı yapılan: coupe - 28 Mart 2012, 10:26:10
özgür kardeşim valla sayende 4 litre fazladan benzin aldım  :tamamdir

bari özgür'ü al da gezdir biraz :D kuru kuru teşekkür etme :D 4 lt benzin 16 tl demek burger da 2 li menü al bak zaten doğum günü bugün :D benim uzağım da birşey yapamıyorum

coupe

Alıntı yapılan: kemal_koker - 28 Mart 2012, 11:21:33

bari özgür'ü al da gezdir biraz :D kuru kuru teşekkür etme :D 4 lt benzin 16 tl demek burger da 2 li menü al bak zaten doğum günü bugün :D benim uzağım da birşey yapamıyorum

Doğum günün kutlu olsun olsun özgür
hamburger alacağını yazdım deftere ama bugün olmaz kemal  :D  doğum gününü benimle geçirecek kadar yanlız değildir dimi  ^-^

o.bilge

Alıntı yapılan: coupe - 28 Mart 2012, 12:45:18
Doğum günün kutlu olsun olsun özgür
hamburger alacağını yazdım deftere ama bugün olmaz kemal  :D  doğum gününü benimle geçirecek kadar yanlız değildir dimi  ^-^

canın sağolsun dostum benden duymasan başkasından duyardın :D yok parti marti aldım 3 tane bira akşama forumdayım ahahah :D

Mahony

butun illerde bütün full lerde mi var ? Sabah işe giderken yoktu sanki bukadar indirim ?
Deutsch spreche,schwer spreche,VW fahre O.o

o.bilge

Alıntı yapılan: Mahony - 28 Mart 2012, 19:08:59
butun illerde bütün full lerde mi var ? Sabah işe giderken yoktu sanki bukadar indirim ?
gece 12'ye kadardı

DAS AUTO.

o.bilge

DAS AUTO.

Alıntı yapılan: o.bilge - 29 Mart 2012, 00:00:33
woo hooo ;D
ya özgür adamımsın yaa  ;D  valla özgür bunlara woo da  hoo da  desen zam geliyo  ;)  4 lt benzin + yanına muhteşem petek bal + cocukları çok seviyoz onun için polen kim demiş zam olmaz diye olur hemde shell deresi gibi olur  :D  :p

DAS AUTO.