Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
VW POLO 6R NET YAKIT BİLGİSİ 1.4 1.2 Benzinliler ve 1.6 1.2 Dizeller - Sayfa 21

VW POLO 6R NET YAKIT BİLGİSİ 1.4 1.2 Benzinliler ve 1.6 1.2 Dizeller

Başlatan discox, 22 Şubat 2011, 19:14:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihsanks

AZAM valla bi villa alma hayalim var baba  ama o gördüğün ben değilim keşke olsaydım :D Özgür kardeşim normalde anlık tüketimi bırakıyorum ekranda takip etmek için foto çekip göstermek için ortalama tüketimi açtım bide mil göstergesini ta ne zaman ayarlamıştım yararlı oluyo bana ben yurtddışına çok çıkıyorm amerikaya fln oradada hep mil alışkanlık yaratıyo orada araba kiralıyoruz bazen sıkıntı oluyo geçenlerde chicago'da şerif çevirdi k.tü zor kurtardık  :D

o.bilge

Alıntı yapılan: ihsanks - 22 Mart 2012, 14:13:22
AZAM valla bi villa alma hayalim var baba  ama o gördüğün ben değilim keşke olsaydım :D Özgür kardeşim normalde anlık tüketimi bırakıyorum ekranda takip etmek için foto çekip göstermek için ortalama tüketimi açtım bide mil göstergesini ta ne zaman ayarlamıştım yararlı oluyo bana ben yurtddışına çok çıkıyorm amerikaya fln oradada hep mil alışkanlık yaratıyo orada araba kiralıyoruz bazen sıkıntı oluyo geçenlerde chicago'da şerif çevirdi k.tü zor kurtardık  :D
vaaay :D biz almanyadan fransadan başka memlekete gidemedik :D

ihsanks

Alıntı yapılan: o.bilge - 22 Mart 2012, 14:21:45
vaaay :D biz almanyadan fransadan başka memlekete gidemedik :D
kanka beni rakip edinmicen o zaman:)) :D

ihsanks

yanliz hesaplarima gore benzini 4,18'den aldim 4,18x5,7=23kr yapar km'de ki simdi bahcesehire gidicem full 3,45'den veriyo benzini o zaman 3,45x5,7=19kr yapiyo  :D :D nerede 35kr yakanlar :o

kemal_koker

Alıntı yapılan: ihsanks - 22 Mart 2012, 14:13:22

poloyuda mı götürüyosun beraberinde :D milin yararı nasıl oluyor başka türlü :D

ihsanks

Alıntı yapılan: kemal_koker - 22 Mart 2012, 19:32:55
poloyuda mı götürüyosun beraberinde :D milin yararı nasıl oluyor başka türlü :D
simdi soyle izah edeyim; biz km'ye aliskiniz ya bu sekilde km mil hesabi aklimda daha iyi kaliyor ki hizimi ona gore ayarliyirum orasi malum sheriff dayandimi arkana mantara baglarsin basima geldi biliyorum mevzu budur

kemal_koker

Alıntı yapılan: ihsanks - 22 Mart 2012, 20:38:22
simdi soyle izah edeyim; biz km'ye aliskiniz ya bu sekilde km mil hesabi aklimda daha iyi kaliyor ki hizimi ona gore ayarliyirum orasi malum sheriff dayandimi arkana mantara baglarsin basima geldi biliyorum mevzu budur

:) anladım ihsan abi

aşırı hıza ret , yaşamaya evet :)

o.bilge

bugün biraz yakıt ekonomisi çalıştım arabada. e-5de 70 75 km hızla 5,5 litre falan elde ettim. 90 km olunca 6 6,2 küsür oldu

kemal_koker

Alıntı yapılan: o.bilge - 25 Mart 2012, 22:06:37
bugün biraz yakıt ekonomisi çalıştım arabada. e-5de 70 75 km hızla 5,5 litre falan elde ettim. 90 km olunca 6 6,2 küsür oldu

ben o hızlarda 3,4 görüyorum  :melek:

o.bilge

BlueMotion

Polo, büyüksün...

o.bilge

beyler bu gece 12 ye kadar fullde %12 indirim var 95-97 oktan

kurşunsuz 4,18

mazot 3,57

TwinCept

Alıntı yapılan: o.bilge - 27 Mart 2012, 12:18:28
beyler bu gece 12 ye kadar fullde %12 indirim var 95-97 oktan

kurşunsuz 4,18