Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması - Sayfa 12

27 şubat 2011 pazar Aries Arena ankara buluşması

Başlatan suskun, 21 Şubat 2011, 14:27:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10-UR

bana her yer uyar..zamanıda 12 den aşşagıya cekmesek ıyı olur 10 da sınavım var...şimdi göksuya gelicek tam kaç kişi var bir belirlemek lazımm
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

10-UR

Alıntı yapılan: suskun81 - 22 Şubat 2011, 21:54:28
evet şimdi baktım yağmurlu ne düşünüyosun onur ?
ne yapsak ???

bırlıkte olalımda tarlada kozde patates bıle super olur :)
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

savasgti

14:00 bence çok güzel bi saat :) malum o saate kadar otopazarı yeni yeni bitiyor.

dj_burak

aries arenayı bende bilmiyorum ama öğrenirim eğer o şekilde derseniz oda uyar bana bence bi karar verilsin artık ve konu başlığı değiştirilerek kesinleştirilsin şu yapılsın değil yapılcak densin herkesin az çok kararı belli oldu zaten ona göre bi kesinleştirme yapalım zaten buluştuktan sonra hayatı akışına bırakırız :D şimdiden sabırsızlanmaya başladım zaten :D

prens_0606

Alıntı yapılan: dj_burak - 23 Şubat 2011, 13:55:31
aries arenayı bende bilmiyorum ama öğrenirim eğer o şekilde derseniz oda uyar bana bence bi karar verilsin artık ve konu başlığı değiştirilerek kesinleştirilsin şu yapılsın değil yapılcak densin herkesin az çok kararı belli oldu zaten ona göre bi kesinleştirme yapalım zaten buluştuktan sonra hayatı akışına bırakırız :D şimdiden sabırsızlanmaya başladım zaten :D
aynen bende katılıyorum burak'a %95 iş yerinden iznide aldık malum alıiveriş merkezinde calısıyorum ve hafta sonu izin alamak imkansız gibi bişey ama VW için değer  :)

Erhan

Alıntı yapılan: d3n1s - 22 Şubat 2011, 22:45:12
ayıp ettin Erhan, başım üstüne ;)

çok sağol Deniz, ama haftasonu iş görüşmesi için İstanbul da olucam gibi...

bu arada megane'a geçtik  :)

white quattro

Gani başkan
Aries Arena ilk buluşma noktası olsun sonrasında konvoy halinde giriş yapalım Göksu'ya

ilk mesajıda ona göre düzenleyelim ;)
quattro

freegane

Alıntı yapılan: the_golf - 23 Şubat 2011, 18:55:14
Gani başkan
Aries Arena ilk buluşma noktası olsun sonrasında konvoy halinde giriş yapalım Göksu'ya

ilk mesajıda ona göre düzenleyelim ;)

:tamamdir zaten yolumuzun üzerinde,gayet mantıklı

alper19

ALPER.

freegane

İstanbul yolundan göksu parka doğru giderken Sincan yol ayrımındaki köprüyü geçince sap tarafta Hipodrum'u göreceksin sonra ilk sağ. Hipodruma giden yola gireceksin,o yola girer girmez sağ tarafında girişi göreceksin