Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
polo 6n sis farı montaj

polo 6n sis farı montaj

Başlatan cengo26, 18 Şubat 2011, 23:23:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengo26

Arkadaslar ne zamandan beri çok istediğim sis farımı aldım.orjinal hella.aracım 99 6n 1.6 AEE .Resim ekledim asagıda, bu sis farı benım aracıma uygunmu ?yardım edermisiniz.montajda sorun yasadım  :'(

deepblue

resım nerde dıycektım kı 4 dakkada acıldı ;)

cengo26

onurc

resmı goremıyorum ama.orjınalı hella dıkdortgen . modelıne uygun aldıysanız sorun olmayacaktır. orjınalden sıs farı varmı aracınızda ? eger yoksa ek tesısat gerektırır tabıkı
ok men 8) let s go   :halazn:

cengo26

2 sini kapaklarıyla birlikte 200 e aldım.orjinalden sis farı yok.tampona montajında sorun yasıyorum.tampona monte etsem gerisi kolayda

onurc

uğraşmayın boşuna. orjınalden sis farı olanların sis farı için boş olur orası (hava girişlerinin iç tarafları yani). yeni ızgarada almanız gerekmekte
ok men 8) let s go   :halazn:

sossi

20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

sossi

ön camı düz olacak böyle çıkıntılı değil

sossi

kedime aldım ordan biliyorum bu konudan 1 tane daha vardı oraya 2 link koymuştum ilk baştaki polo 6n e uyan model diğeri yani bu resim eklenen sis hangi polonun onu bilmiyorum ben camı düz olandan aldım zaten bizimkine uyanda o

sossi

VOLKSWAGEN POLO 1994-1999 MDL SİS FARI SOL H.B. ORJ NO: 1NA 962 490-011 - OTO YEDEK PARÇADA UCUZLUĞUN TEK ADRESİ ! OtoYedekParcaBurada.Com

doğru sis bu olacak arkadaşlar

cengo26

Alıntı yapılan: onurc - 18 Şubat 2011, 23:34:01
uğraşmayın boşuna. orjınalden sis farı olanların sis farı için boş olur orası (hava girişlerinin iç tarafları yani). yeni ızgarada almanız gerekmekte
ızgaralarınıda aldım.