golf iv yan ve tampon cıtaları

Başlatan hakkihakan, 09 Şubat 2011, 19:37:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakkihakan

bu cıtalar tırnaklımı yoksa tamamen yapıştırmalımı ve tırnaklı ise kapının iç dosemesi açılıp oylemi cıkartılacak boyatacagımda
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

BLaCk_VWoLf

tırnaklı olması lazım geçende bende sordum ustama çok ugraştıracak diyordu ve iyi fiyat verdi bana bende hiç gerek yok dedim siyah olduğu için çok fark etmiyor.Size ne fiyat verdiler?

OffLineR

Tırnaklı, tırnağı kırmadan çıkartabilir çıtacılar ama ona bile para istiyorlar.
İyi araştır derim.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

R-Line

tamponlar tırnaklı, kapılar yapıştırma diye biliyorum.

OffLineR

Kapılar da tırnaklı.
O nedenle söküp boyamaya yanaşmıyorlar pek çünkü tırnaklar çıta ile tek parça bütün.
Çıkartırken kırıyorlar tırnakları.

R-Line

valla birader ben çıkmacıda kapının iç tarafından gördüm
çıtada tırnak var ama düz, bişeyi tutmuyor,sadece deliğe geçiyordu oda düz durması içindir tahminim.  :D

OffLineR

Benim hatırladığım GH'ın çıtaları boyatırken çıtacılara özenle çıkarttırdık, bir de onlara para verdim.
Yapıştırma olmadan da taktık geri.

R-Line

o zaman benim gördüğüm kapıdaki çıta, yan sanayi falandır Korayım
çünkü yapışmadan durması mümkün değildi  :D

hakkihakan

babalar 100 milyon verdi fiyat hemde plastik astarlı ama cıkaracakmıs bende sasırdım cok ucuz ya
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

BLaCk_VWoLf

çok iyi fiyat vermişler eğer astarlı güzel boyayacaklarsa yaptır.bana 300 tl fiyat verdi uğraşmak istemiyorlar zor iş diyor :bekleriz:

R-Line

Alıntı yapılan: hakkihakan - 09 Şubat 2011, 22:10:36
babalar 100 milyon verdi fiyat hemde plastik astarlı ama cıkaracakmıs bende sasırdım cok ucuz ya

banada İzmir desorduklarımın hepsi 150 dedi sanki anlaşmışlar gibi  :D

serhat

tırnaklıda herkez çıkaramıyo adam gibi kanırtıyo filan kırılınca tırnaklar tekrardan takıyosun kapıyla çıta arasında boşluk oluyo o boşluğu pislik giriyo arabayı yıkatıyosun bi bakıyosn mis gibi araba sonra ordan pis sular süzülmüş görünüyo iyi bi yerde yaptır :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)

hakkihakan

serhat onemli bir noktay parmak bastın helal

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)