golf 2 için kapı kolu yardım

Başlatan h.toraman, 07 Şubat 2011, 23:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h.toraman

Merhabalar 1991 model golfüm var ve  kapı kollarını değiştirmek istiyorum golf 3 yada jetta'nın kapı kolları olur mu veya hangi aracın kapı kolları uygundur yardımcı olursanız sevinirim 

alpers3

en sık audı 80 yumurta kasa kapı kolları olur 3 kasanın kı cok farklı degıl senınkınden sadece cekmelı jetta da eger jetta 2 den bahsedıosan zaten senınkıyle aynı:D

h.toraman

hee anladım o zaman en güzeli golf 3 çekmeli olsun güzel olur saolasn abicim  :tamamdir

alpers3

Alıntı yapılan: h.toraman - 08 Şubat 2011, 00:15:57
hee anladım o zaman en güzeli golf 3 çekmeli olsun güzel olur saolasn abicim  :tamamdir
tmmda kılıt olayını ne yapacaksın ;D ;D ;D ;D

h.toraman

Alıntı yapılan: alpers3 - 08 Şubat 2011, 00:17:41
tmmda kılıt olayını ne yapacaksın ;D ;D ;D ;D
üzerindeki kapı kollarının kilitleri olmaz mı ki nasıl bişi yapsak yada yapabilriz

alpers3

ıkı kasada kapı kolunu sokersen basmalı oldugunu gorrsun ama 3 kasada mıl gıbı bırsey wardır we o mıl sıstemın ıcıne gırer yapılamayacak bı ıs degıl ama ecık ugras gerektırır ankaradaymıssın gordugum kadarıyla musaıt bı ara gel yanıma gorsel olarak gostereyım ıkısını aklına yatarsa start werırsın ısleme okı:D

h.toraman

Alıntı yapılan: alpers3 - 08 Şubat 2011, 00:22:56
ıkı kasada kapı kolunu sokersen basmalı oldugunu gorrsun ama 3 kasada mıl gıbı bırsey wardır we o mıl sıstemın ıcıne gırer yapılamayacak bı ıs degıl ama ecık ugras gerektırır ankaradaymıssın gordugum kadarıyla musaıt bı ara gel yanıma gorsel olarak gostereyım ıkısını aklına yatarsa start werırsın ısleme okı:D
abicim biraz uğraş sonucunda yapılır diyorsan ben bunu kafaya koydum yaptırcam yani seni nerde bulabiriz