Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 36

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SNCKTR

170 hp dıye bılıyordum ben bınsem 180 olur  :) bılal kılo verdın galıba  :D

5ani5 mk2

yok dostum orjnal150 ama 150 vermedi benimki 145 den 160a eksik ölçüyo bizimki geçi ama pek bişi farketcegni sanmıyorum. tak parçayı 10 hp tak parçayı 5 hp hesapları yanlışş:) az olsun temiz olsun:) 170- 180 yazanları dynoya çıkartmak lazım :) agzı olan konuşuyoo:) adam headrs takmış 170 hp yazmış sahibindende 20 hp veren heards varsa yok satar dünyada:):)
Exclusive Garage

suskun

maaşallah allah nazarlardan kem gözlerden korusun  :tamamdir
H.G WORKS

cyber34

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cyber34 - 15 Ağustos 2011, 23:15:56
Hayırlı olsun bilal seni izlemeye devam..:))

:) bittti abi bittti ıvır zıvır herşey tamam marpiyel klipsi bulamadım sadece onun harcinde iç dış detaylı temizlk sonra keyfini srücem kışa dogruda kapatırım garaja:)
Exclusive Garage

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

dgncn_1907

Bilal normalde 5. viteste deniyolar niye 4.  : ) Çok merak ettim

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: dgncn_1907 - 16 Ağustos 2011, 19:12:48
Bilal normalde 5. viteste deniyolar niye 4.  : ) Çok merak ettim
4. vites rediksoyona uramadan motorun harektini direk difransyele aktarır bu yuzden 4 vitesde ölçülür:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

bilal  ne hayırlı adammışsın kornayı yaktım sen duymadın ya  ;D ;D bana neresi diye sorma bilemem istanbulu bilmiyorum çünki kadıköye gidiyordum..  :tamamdir karıştırmış olma ihtimalimde var sonra yanlış anlaşılmasın..

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 18 Ağustos 2011, 18:45:41
bilal  ne hayırlı adammışsın kornayı yaktım sen duymadın ya  ;D ;D bana neresi diye sorma bilemem istanbulu bilmiyorum çünki kadıköye gidiyordum..  :tamamdir karıştırmış olma ihtimalimde var sonra yanlış anlaşılmasın..

harbimi diyosun abiyaa nerde saat kaçta gördün bende hatırlamaya çalışıyım:) plaka kcj55 miydi görmedin mi:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 19 Ağustos 2011, 01:13:49
harbimi diyosun abiyaa nerde saat kaçta gördün bende hatırlamaya çalışıyım:) plaka kcj55 miydi görmedin mi:)
ya yan yoldaydın yanılmıyosam e 5 ümraniye sapaklarına yakın bir yerlerde .. Ayarlayında bir buluşalım dedik ses çıkmadı.. gerçi ramazan ayı olduğundan yüklenemiyorum fazla  :)

5ani5 mk2

abii dükkane beklerim pek çıkamıyorumm gelirsenn iftara beklerim  muratıda çagırırım can abide gelirr:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

ah bulabileceğimi bilsem . teknoloji bize uğramadı işim olmuyo gprs le filan eski düzen devam malum istanbulun isnsanınada adres sorunca ana avrat sövmüşsün gibi suratına bakıyo .. ;D ;D nerede senin dükkan ?

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 22 Ağustos 2011, 19:24:19
ah bulabileceğimi bilsem . teknoloji bize uğramadı işim olmuyo gprs le filan eski düzen devam malum istanbulun isnsanınada adres sorunca ana avrat sövmüşsün gibi suratına bakıyo .. ;D ;D nerede senin dükkan ?

sen gelcem dee bi şekil yaparız:) ataşehirdeyim :)
Exclusive Garage