Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 35

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HecctoR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 02 Ağustos 2011, 23:11:31
evet araç dururken deneme:D 3,4 viteste dene kaç devirde biticek.

Yarın bi deniyeyim bakalım nedir durum :)   Sende durum nedir?
Referee

freegane

Bilal hayırlı olsun,bugün sesini duyunca zaten sonuçların ne kadar iyi olduğunu az çok tahmin ettim :) Chipi ve headersı senin almana sevindim,değerini bilen birilerinde olması güzel. O kadar söyledim elimde ihtiyaç fazlası malzemeler var yok parasına veriyorum,alın dua edersiniz diye millet burun kıvırdı,sonunda hakkını verecek birisine gitti :) Son olarakta 270 derece egzantrik kaldı bakalım o kime nasip olacak :)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 03 Ağustos 2011, 00:24:40
Yarın bi deniyeyim bakalım nedir durum :)   Sende durum nedir?

murat 7 devirde bitmesi lazım stok chip. 4 vites 7000 .devir. 200 görüyo:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: freegane - 03 Ağustos 2011, 01:12:01
Bilal hayırlı olsun,bugün sesini duyunca zaten sonuçların ne kadar iyi olduğunu az çok tahmin ettim :) Chipi ve headersı senin almana sevindim,değerini bilen birilerinde olması güzel. O kadar söyledim elimde ihtiyaç fazlası malzemeler var yok parasına veriyorum,alın dua edersiniz diye millet burun kıvırdı,sonunda hakkını verecek birisine gitti :) Son olarakta 270 derece egzantrik kaldı bakalım o kime nasip olacak :)

gani abi saolasın inan herşy mk3 gti için:) gözüm gibi bakıyorum.4000 km oldu.yagını degişicem 5.40 mobil tam sentetik. koyucam:) telefonda tam konuşamadık tekrar konuşalım abi:) dereceli filam şuan beni bozar ilerde oda abi:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Exclusive Garage

aykuttuncer

sulu boya fırçası zor olr ince uclu şırıngayla yap :)

Onamdar

kırmızı buji kabloları birde kırmızı silikon radyatör hortumlarıyla çok erotik olur alet :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

aykuttuncer

Alıntı yapılan: Onamdar - 10 Ağustos 2011, 00:04:20
kırmızı buji kabloları birde kırmızı silikon radyatör hortumlarıyla çok erotik olur alet :D
hep kırmızı boğar lila ve mor renkleri kullan:D kaput altı biraz karmaşık olsn içindekı :D motor gıbı

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 09 Ağustos 2011, 23:28:36
sulu boya fırçası zor olr ince uclu şırıngayla yap :)

ince işler bbenim işimm:) başka renge gerek yok sade temiz:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

---------------------------------------------------------------

http://www.streetfire.net/video/mk3-gti-abf-engine_2297342.htm

-----------------------------------------------------------------

buda makinamın  son kondisyonu dyno testinde. 160 hp güç temiz güç aldık 15 hp artış sagladık şuan gayaet iiyi oldu arkadaşlarım:)
makinada başka işlem yapmıcam :)
sırada iç dış detaylı temizlik var...:)

[IMG]http://img38.imageshack.us/img38/6413/10082011212.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
Exclusive Garage

Onamdar

Sonar galiba bunlar :D
Aynısından taktırdım ayar yaptırmaya gittim yaptı usta sağolsun fakat bunlara ne kadar ayar yaparsan yap tutmuyo filan dedi canımı sıktı orda sen ne diyosun bu konuda :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

5ani5 mk2

Exclusive Garage

Halil_50

aynen benim sonarları alalı tam 1 sene oldu hiç bir problem yaşamadım maşallahı var  :D

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: Halil_50 - 15 Ağustos 2011, 22:02:24
aynen benim sonarları alalı tam 1 sene oldu hiç bir problem yaşamadım maşallahı var  :D

eski topraklar iyidir:)
Exclusive Garage