Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 31

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: freegane - 13 Temmuz 2011, 20:56:27
97 farkı diye bişey yok,Vr6 dahil bütün mk3 GTI'lar 288mm :)

97 limitedlerde farklı diye söylemişlerdi abi ön frenler büyük demişti bi abimiz 280 küsür demişti:)96 önecsi faklı olablir yanlış olmasın net bilmiyorum:)
Exclusive Garage

freegane

benimde aklıma takıldı şimdi,varsa 94-95 GTI bi ölçüp bakalım,bilgi her zaman iidir :)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: freegane - 13 Temmuz 2011, 22:30:00
benimde aklıma takıldı şimdi,varsa 94-95 GTI bi ölçüp bakalım,bilgi her zaman iidir :)
ölçelim abii:) resimm çeksinnn koysun bende çekerim yarın belli olur zaten:)
Exclusive Garage

freegane

Bırak şimdi frenleride chipi ne yaptın Bilal ondan bahset sen :) O chipten ben çok ümitliyim en iyi yazılımlardan birisi,sonucu öğrenmek için çatlıyorum.

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: freegane - 13 Temmuz 2011, 22:57:16
Bırak şimdi frenleride chipi ne yaptın Bilal ondan bahset sen :) O chipten ben çok ümitliyim en iyi yazılımlardan birisi,sonucu öğrenmek için çatlıyorum.

abi bende merak  ediyorum valllaha:) ama patrooooon izindee o gelmeden ellemiyim diyorum:)
Exclusive Garage

HecctoR

guzel olmus guzel :)  getirebilirsem bende alicam. para degil valla burda :D
Referee

STAK67

GolfMk1Cabrio

Owww yes baby  :D Fatih abi gayet çıtır duruyo ama senin oğlan bas beni diye bağırıyo yada jant değişikliği yap uyum sağlasın garibim  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 15 Temmuz 2011, 08:11:24
Owww yes baby  :D Fatih abi gayet çıtır duruyo ama senin oğlan bas beni diye bağırıyo yada jant değişikliği yap uyum sağlasın garibim  ::)
yayları takktıkk daha  fazlası haramm istanbuldaa aracıda yormaya gerrkk yokk. Jantarıda degişmicem orjonal bbs gibisi yokk:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 15 Temmuz 2011, 02:14:12
guzel olmus guzel :)  getirebilirsem bende alicam. para degil valla burda :D
getir  getirr incik boncuk getir bişilrrr  marşpyel kapaklrını bulabldin mii:)
Exclusive Garage

BerkG

PhoeniX

metalcil

Şahane duruyor, kazasız belasız inşallah, İstanbulun neresinde bu araç?
Birde Siyah bir Kartal sana yolda kornaya basıp slm verirse sövme sakın :) Ben olabilirim  :D

HecctoR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 15 Temmuz 2011, 10:29:05
getir  getirr incik boncuk getir bişilrrr  marşpyel kapaklrını bulabldin mii:)

daha gidemedim buyuk mezarliga ama aklimda bulursam alicam mutlaka. hem resimleride cekip koyucam buaya. TR de  bunlerce liraya satilacak araclar coplukte burda. aglayasim gelio valla  :'(
Referee