kumandadan cam kaldırma sorunu yardımmm!

Başlatan timyeats, 03 Şubat 2011, 18:08:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

timyeats

Arkadaşlar 98 passatımda bugün kapıları kumandadan değil anahtarla kilitledim bir de ne göreyim, camlar açıldı sonra tekrar anahtarı büktüm bütün camlar kapandı kapılarla birlikte.. E madem gavur buna  bu özelliği koymuş, kumanda ile neden kapanmıyor, benim arabada mı problem yoksa sadece anahtar kullanınca mı bu özellik çalışıyor?

Birde 98 passat comfortline modellerinde alarm var mı? ben kumandadan yada anahtarla kapıları kilitlediğimde yan ışıklar yanıp sönmüyor aldığımdan beri . Normalde yanıp sönmesi hatta seste çıkartması lazım değil mi?

matkara

cam kaldırma özelliği sadece anahtarla oluyor kumandadan öyle bir özellik olduğunu görmedim bendede 1.8 basic var benimkinde öyle

urald

Camlar öyle. Diğer soruna gelirsek normalde fabrika çıkışı olarak bu özellikler ayarlı değil ancak serviste sen  istersen yaptırabiliyorsun . Sinyaller yanıp sönüyor ve kornadan farklı bir ses (düt şeklinde ) :) çıkıyor. Alarm var ancak bu alarm merkezi kilit devredeyken kapılar bagaj ve kaput zorla açılmaya çalışıldığında sen durdurana kadar düt lemeye başlıyor. Bir keresinde kaput açıkken merkezi kilitle kapıları kapattığımda da ötmüştü galiba. Ancak hareket sensörü yok yani içerdeki hareketkeri algılamıyor bu özellik ben aldığımda Highline donanımda vardı hatta kitabında da yan direklerde devreye alıp çıkartma düğmesi gösteriyor.

Akhilleus

Benim bildiğim kumandadan da açılıp kapanması lazım.Ama serviste o özelliği aktif etmen gerek
VOLKSWAGEN PASSAT 1.9 TDI AUTOMATİC

yasinkaradeniz

kumandadan açıp kapatmak için 20-30 liralık bir aparat var onu taktırırsan olur.

Eğitim-01

merhaba. bende 99 passatıma camları otomatik kaldırma siparişi vermiştim servisteki eleman bu arabaya farklı bir aparat takıp yapıldığını söyledi ben de siparişi iptal ettim ama daha o aparatı taktırmadım

ikili

benim 2000 model 1.9 tdı passat ım var camları anahtarla kaldırıyorum hatta sırf onu kullanmak için camlarımı açıyorum desem yeri var çok güzel bir olay.fabrika alarmına gelince iki haftadır bende de durup dururken korna haricinde bir sesle ötmeye başlaadı araç.kapılarla oynayınca düzeliyordu her 15 saniyede bir  15 er saniye rutin olarak devam ediyor ötmeye.cihaza bağlanıp alarm hatası silindi şu an normal.yani fabrika çıkışlı özel bir alarm var diye biliyorum.

umt

Araçlarda alarm sistemi mevcut fakat hepsine korna takılmıyor yada uzaktan kumandayla cam acıp kapayabiliyorsunuz iyi bir yazılımcı bulursanız daha bir kaç özelliği aktif hale getirebilirsiniz araçınızda bu özellikler mevcuttur.Ben öyle yaptırdım


arda_ts_61

#9
Güzel bir Yöntem Ankaraya yolum düşecek sanırım ilk işim görüşmek olacak;) bu arkadaşın dükkanı mı var yoksa serbest mi?

metinmb407

Alıntı yapılan: arda_ts_61 - 09 Ekim 2012, 21:00:44
Güzel bir Yöntem Ankaraya yolum düşecem sanırım ilk işim görüşmek olacak;) bu arkadaşın dükkanı mı var yoksa serbest mi?

Dükkanı da var Ostim sanayi de. Kendisi tam bir Bora cıdır :)