98 sportline artık LPG'li.

Başlatan Kursat, 03 Şubat 2011, 13:23:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kursat

İstemeyerek de olsa bizim makineye de artık tüp taktırıyorum. Bugün teslim ettim aracı, stepneye değil de bagaja taktırıcam deposunu. Stefanelli marka LPG kiti takılcak, fiyatta da kredi kartına 10 taksit 1300 TL ye anlaştık. Yarın akşam saatlerinde teslim alıcaz nasipse, o zaman izlenimlerimi iletirim LPG ile ilgili (;
| m . K . c . |    KONYA

ReDDeviL

Hadi bakalım , gönül isterse bir sportline daha LPG li olmasın fakat zorunda kalıyor bazen insan hayırlısı olsun senin için.
ADK

Kursat

hocam valla 3000 devir üzerinde vites değiştirmeyi özledim, bağlasınlar LPG'yi acımam bi daha..
| m . K . c . |    KONYA

ReDDeviL

Hergün 100 km rahat geçiyor olmasam taktirmazdim..
ADK

Kursat

Sizin LPG kiti hangi marka hocam?
| m . K . c . |    KONYA

ReDDeviL

LPG den yana bir Sıkıntım yok ama benzinli olması ayrı bir olay neticede arabaya zart veriyor zamanla atiler kullanıyorum ben 1 senedir ilk 6 ay falan benzinli kullandm
ADK

Kursat

maşallah. benzin 4TL olunca ben 1 ay anca dayandım 400 TL verdim benzine az gezdiğim halde.
| m . K . c . |    KONYA

ReDDeviL

Evet daha sonra LPG ilaç gibi geliyor şimdi ölümüne biniyorum koymuyor.
ADK

Kursat

Bu gün teslim aldım aracı, performansı aynı neredeyse. Allah utandırmaz inşallah (=
| m . K . c . |    KONYA

deepblue

hayırlı olsun kursat,sımıt depo neden taktırmadın?

Kursat

eyv. hocam. Bagajı fazla kullanmıyorum zaten, stepneyi de kestirmek istemedim bi arkadaşta vardı memnun kalmadık. Seyahatleri de genelde 2 kişi yaptığım için eşyalar da arka koltukta duruyor sıkıntı olmaz diye düşündüm.
| m . K . c . |    KONYA

deepblue

anladım ,stepne rahat cıkıyosa sorun yok...

Kursat

biraz zorlasa da tek başıma stepneyi yerinden çıkarabiliyorum denedim bgn(=
| m . K . c . |    KONYA